If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu, nici vorba m-am uitat tabla e perfecta din acest punct de vedere.Poza nr.2 are rez. slaba si era nor afara...
nu mai cita postul anterior! se subantelege ca la el faci referire...
si foloseste butonul "edit" ca sa adaugi ceva la un post, ai timp 10 minute. nu posta consecutiv!
Poate nu e apasat, ci e ridicat... mai bines tii tu. dar poate a incercat cineva sa iti deschida portbagajul, si concomitent cu apasarea butonului, care nu a cedat, a tras si de plasticul ala si s-a indoit tabla ....
1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Ce vreau sa spun de fapt e ca nu cred ca tabla e chiar ca foaia de hartie, ca se indoaie cand ridici portbagajul, cu o forta destul de mica.... sigur s-a intamplat ceva acolo, s-a fortat, si asta e cauza... mult spor/bafta la reparat! ;)
1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Haaaa....acum se vede clar.
Cu parere de rau, dar cineva ti-a fortat portbagaju' la inchidere (e semn clar de inchidere nu de deschidere, daca era de deschidere, urma era in sus!)
Cineva l-a inchis si a pasat cu podul palmei pe ''manerul'' ala de plastic...
Se poate rezolva, dar NU cu ciocanul, pur si simplu prinzi de maner si cu control atent tragi de el in sus (dar portbag. sa fie inchis).
Acelasi lucru m-am gandit si eu..Cineva cred ca s-a sprijinit pe acel plastic..Urmele si dupa parerea mea indica acelasi lucru si anume apasarea lui si nu ridicare.O sa vad ce pot face..
Haaaa....acum se vede clar.
Cu parere de rau, dar cineva ti-a fortat portbagaju' la inchidere (e semn clar de inchidere nu de deschidere, daca era de deschidere, urma era in sus!)
Cineva l-a inchis si a pasat cu podul palmei pe ''manerul'' ala de plastic...
Se poate rezolva, dar NU cu ciocanul, pur si simplu prinzi de maner si cu control atent tragi de el in sus (dar portbag. sa fie inchis).
Octavian, cu toate ca e din 2008 postul respectiv, te sfatuiesc sa faci asa ceva cu orice Logan produs dupa 08/2008 si inainte de 01/2008 sa ne spui si noua daca se deformeaza in halul acela si daca ramane tabla aia din "foaie" defomata in "V intors"
LE: de ce crezi ca s-a renunta la ora actuiala la a se mai monta acele tâmburusuri la yala portbagaj?.... acum se pun doar inele de plastic
Salutare tuturor! Am si eu un Logan Abs Plus 1,6 MPI, achizitionat in iunie 2007.Dupa cateva luni de la cumparare am vazut dedesubtul busonului de deschidere al portbagajului doua denivelari simetrice(sesizabile doar din anumite unghiuri) care formeaza un V intors, varful acelui ,,V" fiind la buson.V-ati mai confruntat cu asa ceva?Sa fie tabla asa de subtire in zona respectiva?Se poate rezolva in vreun fel? Multumesc!
a mea se umfla din cauza de la tunu de bass pana la urma imi sare aripa spate stanga
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment