Ornamentele De Pe Usi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ornamentele De Pe Usi

Am observat inca din primele zile de la achizitionarea loganului ca ornamentele de pe usi nu sunt lipite pe toata suprafata.
    Daca lovesc usor in ele acestea "joaca".
    La voi cum e?
    43
    Da
    6.98%
    3
    Nu
    55.81%
    24
    La Logan totul este posibil
    37.21%
    16

The poll is expired.

La mine stau fixe , chiar daca dau in ele nu joaca , incearca sa le fixezi cumva sau sa le lipesti sa nu le pierzi pe drum , eu asa am patit cu ornamentu de la toba de lene nu am strans suruburile si m-am trezit azi dimineatza ca facea urat de tot )
    Bart: I am through with working. Working is for chumps.
    Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

La toba am pierdut unul.
      Astea de la usi sunt puse de ei in fabrica si nu inteleg de ce nu sunt fixate.
      Faza e ca poate patrunde apa intre el si usa si..........
      Sa le fac reclamatie cu asta?

Comment

Nu cred ca este cazu sa le faci reclamatie daca masina e inca in garantie dute cu ea la service si daca comenteaza atunci reclamatei etc..
        Bart: I am through with working. Working is for chumps.
        Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Pe 17 sunt programat la garantie (1 an) si o sa expun si aceasta problema insa mi-e teama ca baga niste mastic si gata.

Comment

Daca te referi la acele bandouri negre de pe usa, e normal sa intre apa intre plastic si usa. si la alte masini intra. oricum in timp, de la dilatari/contractari se va creea distanta. apa de la spalatorie, chiar daca intra intre plastic si usa, se scurge prin interiorul usii (in partea de jos a usii ai doua gauri tehnologice, exact pt evacuarea apei de ploaie sau de la spalari)
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Deci e normal sa nu fie lipite pe toata suprafata?

Comment

Ele de fapt nu sunt lipite deloc, sunt prinse in 3 braduti si e normal.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai si apa nu poate sa stea intre ele si tabla si in timp sa-si faca de cap?

Comment

Nu, ca se usuca repede de la aerul intrat pe acolo.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si chiar daca sta apa nu vad cum ajunge la tabla. Tabla e data cu un strat anticoroziv si vopsea. Nu cred ca se poate intampla ceva. La mine nu joaca.
                      Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Pai daca la tine sunt fixe cum spun ei mai sus ca de fapt sunt putin agatate in 3 braduti?
                        Le-ai fixat tu?

Comment

Sunt prinse in acei "braduti" ! La unii sunt prinse mai strans, la unii nu. asta-i diferenta. in manual scrie clar ca-s prinse in cleme, nu-s lipite.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pt. R3duc: Las-o mai moale cu stratul anticoroziv. Dacă analizezi cu atenţie forumul vei vedea foarte mulţi membri care au probl. cu rugina -eu sunt unul dintre ei. Corect, aşa tb. să fie, dar nu este.
                            Sorry for off topic.

Comment

Dorutu ai bagat-o cu offtopic si daca tot ai ajuns aici eu ma pot mandri cu un Logan din 2005 fara pic de rugina.Nu vreau sa ma laud dar nu are nici macar un punctulet. Scuze de off-topic.
                              Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google