Am constat de curand acu 2 zile mai precis ca am o problema la portbagaj , mai exact : bag cheia greu si nu o pot rasuci , dupa mai multe incerci bag cheia usor dar tot nu o pot rasuci si o scot si mai greu afara , mi-e frica sa o fortez , la primele incercari cand scoteam cheia avea un lichid pe ea ( foarte putzin ) de o culoare mai inchisa dar placuta la miros , oare ce o avea ? Trebuie sa-i multumesc iarasi unui vecin ca a avut el impresia ca am parca in locu lui si mi-a facut un cadou ? Oare chestia asta se poate remedia pe garantie ?
Problema Incuietoare Portbagaj
Collapse
X
-
Am dat la lucru cu jet de apa ca am aparat dinala cummai spala soferi autocarele...dar nu a ajutat la nimic , am mai incercat inca odata in dimineata asta dar acu intra si mai greu si nu mai e urma de lichidu alaBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Cauta un meserias de mecanica fina..eu am unul pe la mine prin zona..si face minuni..cand aveam nevoie se deplasa el la mine,rezolva problema si nici nu era scump..(e vorba de masinile de la servici,la logan inca nu am avut nevoie). si acum am un logan de servici din 2006..portbagajul nu se inchide din interior..cand blochez masina..si daca il incui cu cheia...e jale..stau cate 3-4 ore ca sa-l descui..asa ca stau cu portbagajul neincuiat,inclusiv noaptea(daca seful nu vrea sa dea banu'..doar nu am s-o fac din banii mei..)
Comment
-
Pe mine ma intereseaza daca se poate face pe garantie ? Azi ca am multe drumuri de facut dar maine ma duc la AE sa vad cum sta treaba o sa incerc cu un compresor sa bag aer inauntru poate se rezolvaBart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Posibil sa se fi stricat mecanisumul de deschidere, se rezolva pe garantie daca e asa.
Sau sa fi facut cineva o gluma si sa fie niste guma de mestecat inauntru.
Comment
-
Originally posted by ionut.delta View PostNus ce sa zic.
Apa nu ajuta.
Cui pe cui se scoate insa incearca cu lichid de frana
cine te-a a invatat asta cu lichidul de frana? Poate antigel...in nici un caz lichid de frana!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
N-ai cum sa faci modificarea asa usor, dar teroretic se poate si costa vreo 250-300 lei.
Comment
-
Nu cred ca e guma de mestecat ......dupa cum am spus...la primele incercari ramanea pe cheie un lichid mai inchis la culuare si placut la miros (suna prost ) ....daca e o gluma , nenea ala ramane fara degete.....asa e lumea cand nu are masina nu stie cum e sa ai probleme cu masina , mama lor de ipocritiBart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Daca n-a fost o gluma sepoate rezolva cu un spray WD-40 sau spray cu vaselina, daca s-a blocat incuietoarea.
Comment
-
E nasol la loganurile astea fara buton cu deschiderea portbagajului... tre sa opresti motorul ca sa deschizi portbagajul... cam nasol... (adica asa cred ca e, eu am buton); dar ce vreau sa spun e faptul ca ar fi mers un buton in masina, care nu sa deschida portbagajul, ci numai sa deblocheze incuietoarea si il ridicai cu mana apoi... era mai simplu, dar cred ca mai necesita o mica investitie din partea uzinei...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Dupa ce remediez chestia asta o sa-mi pun deschidere din buton am vazut e o firma in tm e 120 de ron si mere deschis si din masina si din telecomanda e mai utilBart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
Comment