Problema Incuietoare Portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vezi ca sunt spray-uri care se folosesc in electronica. Le gasesti la astfel de magazine. Curata si unge mecanisme fine. Au si o teava micuta de plastic ca sa dai jetul in interiorul incuietorii. Poate ai noroc. Bafta !

Comment

Originally posted by Rudy View Post
      Pe mine ma intereseaza daca se poate face pe garantie ? Azi ca am multe drumuri de facut dar maine ma duc la AE sa vad cum sta treaba o sa incerc cu un compresor sa bag aer inauntru poate se rezolva
      incearca cu solutie pt yale o gasesti la benzinarii (ptr,omv,mol......)si nici nu i prea scumpa poate merge asa....
      bafta
      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Am rezolvat problema acu se deschide dar putin mai greu dar merge asta e principalu mi-a dat un sofer de la firma un spray pentru mecanisme fine sau cum se cheama si merge.

rog un moderator sa inchida thread`u deoarce nu mai am nevoie de ajutor
        Bart: I am through with working. Working is for chumps.
        Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Si eu am patit fix la fel ....greu de tot se deschidea si abia intra cheia......am pus WD40 si acum merge ca noua far nici o agatare nimic
          sigpic

Comment

Sprayu ala cel gasesti si prin metro? tub mov?
            sigpic

Comment

Albastru cu galben WD40 e ca un spray ( tub) si are o chestie de palstic care o pui in cap sa poti baga prin toate locusoarele
              sigpic

Comment

Intradevar evita lichidul de frana!!!
                sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

Aha stiu acuma ce spray e
                  si schimba direct butucu si gata
                  sigpic

Comment

Offtopic:eu mi-am pus deschidere portbagaj din interior si de pe telecomanda in 2005 cu un 100 ron.
                    ontopic:am avut si eu o problema cu portbagajul, odata cand am ajuns acasa, am deschis portbagajul si a cazut o chestie patrata neagra de la incuiatoarea de pe capac, si problema era ca nici nu stiam cum era pus, si cand l-am pus eu,evident l-am pus de-a-n-doaselea,si a facut un zgomot ciudat dar s-a inchis, cand am incercat sa-l deschid din nou, sa vad ce s-a intamplat nu s-a mai deschis.Am incercat sa-l deschid cu cheia, nimic, am incercat sa tin cheia intoarsa si sa trag de capac, nimic(nu am fortat ca nu am vrut sa stric ceva).Si am stat cu el asa o saptamana(daca nu chiar m-ai mult)pana intr-o zi cand m-am enervat, si am rugat un prieten, mai voinic el, si am tras de capacul portbagajului(cu cheia intoarsa in incuietoare)pana cand si a dat drumul:P.(si nu a patit nimic nici incuietoarea nici porbagajul,nu s-a indoit)
                    Aveti grija daca se intampla si la voi!!
                    Cars don't kill people. People kill people!

Comment

Offtopic(da tot de portbagaj e vorba)La mine nu se inchide din prima!!!
                      Tre sa dau cu el de vreo 2 sau 3 ori!!!
                      Eu am buton de deschidere,dar mi-a zis cineva ca asa face portbagajul la inceput!!!
                      Voi ce parere aveti?

Comment

Nu are nici o problema deschiderea din buton cu inchiderea lui. Daca nu se inchide, mergi in service sa-ti regleze mecanismul de inchidere.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Alin: ai masina noua, cum naiba sa dai cu el de cateva ori sa se inchida..?
                          Fuga la service, nu e normal. Trebuie sa se inchida ''elegant'' sau ceva de genu. NU trebuie sa dai tare cu el

Cum spune Andrei, e treaba de reglaj.

Comment

Ok
                            Mersi mult baieti si sper sa se rezolve!!!!

Comment

sunt nou pe aici...salut! problema mea e in felul urmator:incuietoarea de la portb. nu mai reactioneaza la inchiderea centralizata-nu se inchide si nici nu se deschide din butonul cheii ca pana acum. treaba e ca a .inceput sa nu mai mearga nici manual adica dupa ce apas butonul nu mai revine decat greu. ca si cum s-ar fi stricat arcul de impingere. oare stie cineva cam care-i problema? este vb. de logan diesel 2007.multumesc mult!

pentru red alin: s-ar putea sa fi avut vreo incarcatura voluminoasa in portbagaj care a deranjat putin bratele-suport...sau daca nu,cred ca tot de acolo e problema,sunt ele putin descentrate. si eu am avut problema asta si am miscat putin de usa portbagajului-cu ea deschisa-am tras, am impins -dar usor-pana si-a dat drumul. trebuie sa se inchida din prima si fara sa-l trintesti, nu exista "ca asa face la inceput."...s-auzim de bine!
                              Last edited by anteusdiesel; 19 December 2010, 16:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Am exact aceeasi problema ca si cel de mai sus. O sa incerc cu un spray.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google