Problema Motor 1.5 Dci Se Tureaza Singur

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

KML1981 cum a mai spus si colegu de mai sus patineaza discu de ambreiaj,tre sa schimbi tot chitu,bn asa ar fi indicat placa presiune, disc ambreiaj ,rulment presiune,de aici denota cam cati km are masina,oricum sub 200 de mii sa nu te astepti asta mers intrun stil gen plecari cu scart etc.intr-un mers normal ar trebuie sa te duci peste 300 mii fara probleme eu am logan cu 220 mii schimba perfect.

Comment

Cred ca din martie a rezolvat problema nu crezi?
      I HAVE A !sigpic
      fara linkuri externe in semnatura

Comment

Si ce daca e din martie poate nu ai inteles mesaju,mai mult ma refer ca masina are multi km odata ce e dus kitu de ambreiaj,va bagati in seama in lipsa de ocupatie.

Comment

Cica eu am lipsa de ocupatie. Tu ai scris la ala care din martie nu a scris nimic. Hai ca am gatat cu OFFTOPICUL.
          I HAVE A !sigpic
          fara linkuri externe in semnatura

Comment

la mine facea asa aproape de noua mai ales la rece si treptat nu mai avea putere motorul,puna la urma a fost schimbat un debitmetru si totul s-a rezolvat si tusitul acela la motor si lipsa de putere

Comment

Toate loganurile DCI au debitmetru? unde e amplasat si cum arata?

Comment

imi cer scuze de dublu post. Intr-un final am descoperit(desi inca am urme de indoiala) si eu care este respectiva componenta. Daca piesa din imagine este debitmetru rog sa confirmati. Din cate observ este incorporat in capacul filtrului de aer
                Attached Files

Comment

este ai nimerit-o

Comment

ai probleme cu regulatorul de pe pompa de inalta..

Comment

Scoate mufa de la debitmetru si daca e vreo diferenta, sti ce sa faci.

Comment

Bun si pana la urma ai rezolvat problema?

Comment

Salutare!

Am un logan diesel din 2008, 85 cp cu 150.000 km in bord.
                          Nu am avut niciodata probleme cu el pana acum, revizii la timp etc.
                          Problema este ca de vreo doua luni mi-a facut cateva figuri. In mers constant pe autostrada la aprox 120 km/ora a inceput sa scada viteza brusc, pedala de acceleratie tinand-o constant, o chestiune de cateva secunde dupa care si-a revenit. Mi-a mai facut o data asa la o viteza mai mica. In plus, acum cateva saptamani intre treapta a 2-a si a 3-a in momentul in care am vrut sa schimb treapta cu ambrejajul calcat s-a accelerat singura pana la 3mii de ture vreo 3 secunde dupa care si-a revenit la normal. Chestia asta s-a repetat in decursul la cateva saptamani de vreo 4 ori; s-a accelerat singura o data si in viteza timp de cateva secunde.
                          Stie cineva care ar putea sa fie cauza? Am pus-o pe tester si nu existau erori. Mecanicul mi-a spus sa mai circul cu ea sa vad cum se comporta.
                          Multumesc!

Comment

De unde alimentezi, cred că ai mizerie prin rezervor, ai încercat să bagi ceva aditivi de curățat în rezervor?

Comment

alimentez numai de la rompetrol. foarte rar mai pun de la petrom.
                              nu am pus aditivi pana acum. la ce te referi mai exact aditiv de curatat in rezervor?
                              ms

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google