Probleme Boxe Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Boxe Fata

De ceva vreme imi fac figuri boxele din fata. Cea din dreapta merge cu intermitente, numai cind vrea ea. De curind cea din stinga s-a gindit sa fie mai smechera si nu mai merge deloc. Boxele din spate sint OK.
    Imi poate explica cineva cum fac sa verific mufele, ce trebuie dat jos? Banuiesc ca ar fi o problema de contact imperfect. Masina e in garantie, se poate umbla acolo fara sa se observe?
    Am Laureate 1.4. Sistemul audio e cel stock (cu radio cd Blaupunkt).

Da...dai fetele de la difuzoare jos...si daca nu scapi toroxul cand desfaci difuzoarele nu se va observa ca ai umblat acolo....dar...mai sigur/simplu mergi la garantie.
    sigpic

Comment

aceeasi problema am avut-o si eu de curand.am constat ca difuzoarele erau de vina.le-am inlocuit cu altele,tot de 13 cm s-au potrivit perfect.

Comment

Tragi usor de capacul respectiv, desfaci suruburile de la boxa si verifici mufele. Daca tot ai garantie mergi la ei si probabil daca e de la boxe o sa iti monteze altele sau daca vrei poti sa iti faci un upgrad la sistemul audio cu ocazia asta!
        Attached Files

Comment

Multumesc pentru sfaturi. Momentan si-au revenit, cred ca le mai dau o sansa. Peste vreo 2 luni oricum trebuie sa merg sa fac revizia, o sa ii pun sa verifice si boxele.

Comment

eu am pus unele de 50 de lei setul.au si twetere si se aud mai bine ca cele originale,care incepusera sa baraie.

Comment

Cat ai garantie pt. orice problema cat ar fi de mica n-are rost sa-ti bagi tu nasul acolo. Asa, pot invoca(pe buna dreptate) ca a fost umblat la piesa respectiva si te expediaza imediat. Daca-ti mai face figura du-te cu masina la garantie, nu umbla tu la ea ca apoi poate regreti.

Comment

la garantie mergi cand ai probleme,nu cand faci vreun nr de km,pt ca daca astepti 2 luni,o te manince undeva si ai sa umbi singur...dute la garantie maine,nu o taragana
                sigpic
                Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google