If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare, detin un MCV 1.5DCi, am probleme cu pompa de servo, am avut doua pompe care la prima ploaie s-a ars electronica de pe ele, am mers fara servo si se pare ca acum am joc in caseta de directie, mecanicul a zis ca e posibil daca schimb pompa de servo sa se remedieze jocul, acum nu am de unde sa stiu sigur, intrebarea mea este:
Atit timp cit un coleg a pus servo pe una fara cred ca merge si invers.Scade consumul de curent(asadar foarte putin de motorina)dar creste efortul depus de tine la plecarea de pe loc.
Am inteles ca acele casete fara servo nu tin foarte mult asa ca tre sa te gindesti de 2 ori.Cit despre ce ai tu cred ca nu ai gasit mecanicul care sa stie ce face.El remediaza defectul nu si cauza,in felul asta o sa mai schimbi citeva.
Nu cred nici eu ca sunt bune masurile astea radicale. Adica renunti la un confort numai sa te scapi (daca te scapi) de un defect care eu cred ca se poate remedia.
Cum drac s-au ars pompele?
Poate ai ceva in neregula la electrica.Crede-ma ca e oribil sa ai permanent masina fara servo cel putin eu am mers cu una si mi s-a parut de cel putin 10 ori mai grea.
Se pare ca pompa a fost putin lovita si reconditionata si se pare ca odata fisurate poti sa le siliconezi si sa le lipesti cat vrei ca intra apa in ele, a doua pompa nu a fost noua, deci posibil sa fi fost si aia reconditionata..
Sa inteleg ca nu fac nici o afacere daca renunt la servo, deci trebuie sa-mi iau o pompa noua, sau cel putin una in stare perfecta.
Asa se poata explica deoarece la motorizarea asta nu prea au fost probleme la servo.Masina e grea si e pacat sa tragi mai greu de volan,si sa dai si mai multe ture pentru acelasi efect.
Mai am o problema, eu am mers fara servo cateva mii de km si am inteles ca din cauza asta s-au uzat nu stiu ce bucsi din caseta de directie, va trebui sa schimb si caseta sau voi putea schimba numai componentele uzate?
Nu stiu ce sa zic deoarece acele bucsi nu se gasesc de cumparat,doar caseta cu totul.Au mai fost discutii pe aici pe aceasta tema asa ca dai o cautare si poate te lamuresti.Sa spui ce ai facut deoarece si eu am un foarte mic joc dar cica mai merge o gramada dar trebuie sa iau in calcul.
Pai da si detalii,preturi,coduri sau magazine.Si eu sunt in drum spre asa ceva si unde am intrebat au zis categoric caseta cu totul.Mi se pare aiurea pentru niste bucsi sa schimb toata caseta.
un prieten de al meu si-a reparat caseta de directie la un dci cu servo, are cam doi ani cu ea reparata si nu are nici o problema, precizez ca masina e si in taxi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment