Revizia Periodica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizia Periodica

Am un logan 1,4 MPI si trebuie sa ma duc la revizia de 1 an cu toate ca am doar 1100km sti cineva cam la cat se ridica costurile ca am inteles ca cei de la reprezentanta iti ofera garantie doar la defectiunile de fabricatie.In prezent masina merge foarte bine dar as vrea sa aflu parerea cuiva care a mai trecut prin asa ceva,sa nu ma duc acolo si sa raman masca cand imi spune cat ma costa????????????????//

Salut.
    La km care-i ai,se face asa:
    -schimb ulei-150lei
    -filtru nu cred ca e necesar-30 lei
    -filtru aer-nu e necesar(asta in cazul tau)-35lei
    Astea de mai sus le poti cumpara chiar tu de la piese auto,asta sa iesi mai ieftin.
    Sau poti suna la service unde vei face revizia sa-ti spuna cat te costa tot tacamul.
    -manopera era 70lei/ora
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Mama ce putini km intr-un an.La numarul asta mai bine mergi cu taxiul.Dic cite am vazut eu masinile de firma foarte alergate nu prea au probleme in schimb cele cu foarte putini km isi dau in petec.Asa ca ai grija si pune masina la treaba mai mult.

Bafta.
      sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Piese / consumabile + manopera = in jur de 300 lei.
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Originally posted by Augustin-Yng View Post
          Salut.
          La km care-i ai,se face asa:
          -schimb ulei-150lei
          -filtru nu cred ca e necesar-30 lei
          -filtru aer-nu e necesar(asta in cazul tau)-35lei
          Astea de mai sus le poti cumpara chiar tu de la piese auto,asta sa iesi mai ieftin.
          Sau poti suna la service unde vei face revizia sa-ti spuna cat te costa tot tacamul.
          -manopera era 70lei/ora
          Numai bine.
          cine ti-a spus tie ca e bine sa schimbi uleiul fara filtru,masina a stat pe loc aproape 1 an,crezi ca mai are are aceleasi calitati uleiul ala,schimbi tot colegule,ulei,filtru ulei+aer,verifici lichidele,servodirectie si frana
          sigpic
          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Salut.
            Agentule-stiu si eu ca a stat masina aprope 1 an ,dar nu cred ca a avut ce filtra acel filtru,stand degeaba
            Mai stiu pe cineva care a schimbat uleiul dupa 3 ani,si 6000km.-si masina "inca" merge bine.Asa ca.......daca-ti iei masina sa o tii degeaba,mai bine luati-va sh sau mergeti cu taxiul.
            Nici eu nu fac multi km pe an(peste 10mii)dar uleiul il schimb cind trebuie 12 luni sau la km)si,da..........da schimb si filtrul de ulei.Dar sa nu comparam uleiul+filtru 10mii cu uleiul+filtru la 1000de km.
            Hai sa fim totusi realisti,agentule.
            Numai bine,colegu
            ps:sper ca nu te simti agasat
            Last edited by Augustin-Yng; 1 February 2011, 10:11.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

chiar si in conditiile astea, filtrul de ulei se inlocuieste obligatoriu la fiecare schimb de ulei
              mai mult, mi se pare o zgarcenie inutila de 15-20 de lei

Comment

eu nu ma simt agasat,dar e cea mai mare prostie spusa,sa nu schimbi uleiul+filtrul ca nu are aceasi uzura la 1000km,tocmai ca masina e noua si nerulata,prima revizie e bine sa o faci la 3000 km ca atunci se lasa motorul definitiv,nu vorbesc din rautate sau sa te ofensez,dar are mai multa mizerie uleiul la 1000 km,motorul nou,decat alte schimburi facute deja la un motor rulat xx.000 km...zic si eu nu dau cu parul si vb din putina experienta de 6 ani ca mecanic auto
                sigpic
                Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Salut.
                  Agentule,cum a scris mai sus ,daca vrea sa schimbe filtrul il schimba,daca nu,Nu.
                  Face cum doreste.
                  Eu personal,daca as fi facut 1000 de km intr-un an,nu as fi schimbat filtrul.Prostie sau nu,asa cred de cuviinta
                  Eu nu sunt mecanic auto,dar mai aud si eu pe unu,altu.Sau.........e posibil cum ai zis si tu,motorul fiind in rodaj,e posibil sa aibe mai multe depuneri ca unul cu mai multi km.
                  Eu am facut prima revizie la 9000km(exact la un an).Si mecanicii de la amat,mau intrebat daca schimb uleiul,ca mai merge..................l-am schimbat,cum era normal....
                  Deci......uleiul ala la 1000km,eu cred ca e foarte curat...........
                  Numai bine.
                  ps:cum ai spus si tu dupa 3000 km se mai lasa motorul............deci inseamna ca or sa mai fie depuneri.........
                  Last edited by Augustin-Yng; 2 February 2011, 12:53.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google