Probleme Cu Ceasurile De Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Cu Ceasurile De Bord

am deschis acest thread in ajutorul userului laus2006_ro, problema lui suna cam asa:
    "Am si eu o problema: in timpul mersului acul de la kilometraj sau de la turometru scade aproape la 0 si apoi revine la pozitia initiala.De exemplu daca am 80 km/h scade brusc pana la 30 km/h iar apoi revine la viteza indicata initial.Poate fi o problema cu cb?Multumesc"
    o sal rog sa intre aici si sa dea mai multe detalii daca e nevoie.
    sigpic

Si eu am patit asta de doua ori si m-am taiat ca maioneza. Nici la service nu au stiut sa-mi spuna ce si cum, mai ales ca pe diagnoza nu a aparut absolut nimic.
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Vedeti ca sigur e o problema pe cablaj(intre senzorul rotatie de pe cutiesi ceasuri), sau de ce nu senzorul de turatie de pe cutie are probleme.

Comment

corect adicata.. oxidat mufele eu cel putin asa am patit.. s-a rez cu un spray de contacte

Comment

Se poate sa fie din cauza casetofonului (daca l-ai schimbat) cel mai sigur ii ia din alimentatie.Eu tot asa am patit din cauza la un casetofon, imi lua din alimentatia la kilometraj si acul nu se misca deloc doar cand era o mel cu bass sarea pe la 120 si am rezolvat asta schimband casetofonul si facand o legatura buna.

Comment

Exact , poate fi si de la radio. Unele radiouri au functi "gala", isi mareste volumul odata cu cresterea vitezei. Daca pui un radio aftermarket, trebuie sa tai firul ala. este exact firul ce duce la ceasurile de bord. Poate influenta informatie de pe fir unele aparate de radio.
            Last edited by Seba; 6 February 2011, 20:11.

Comment

La masina doar am montat alarma, dar problema asta o am de cand avea masina 15000 km.Acum am 53000km si de cate ori am fost la revizie cei de acolo imi resetau cb si imi spuneau ca au rezolvat problema desi nu stiau de ce poate sa faca asa.Nu mereu mi se intampla lucrul acesta dar vroiam sa stiu de la ce poate fi pentru ca masina mai are 6 luni de garantie si sa pot schimba pe garantie piesele defecte.Multumesc pentru ajutorul acordat

Comment

Originally posted by adicata2003 View Post
                Exact , poate fi si de la radio. Unele radiouri au functi "gala", isi mareste volumul odata cu cresterea vitezei. Daca pui un radio aftermarket, trebuie sa tai firul ala. este exact firul ce duce la ceasurile de bord. Poate influenta informatie de pe fir unele aparate de radio.
                De la radio sigur nu este ca eu am radio original si exact asa face si la mine dar rar.
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

eu am f2, deci fara firul ala legat la radio si mi-a facut o data smecheria, imediat dupa ce-am cumparat masina. mi-am promis ca la proxima abatere o s-o duc la service. probabail s-a speriat, ca de un an si jumatate n-a mai facut...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

de ceva timp un prieten cu o solenza a patit la fel, cu cd playerul din fabrica, insa facea vrecvent, i.am recomandat sa scoata cd playerul si sa incerce daca mai face, si...surpriza nu a mai facut, ce fir trbuie anulat? ca sa il scot eu, si inca ceva, il scot din ambele parti sau cum?
                    sigpic

Comment

Lasa in mufa de alimentare, doar cele doua plusuri (firul galben si firul rosu) si masa (firul negru. Restul, taie tot.

Comment

si firele de la boxe?? si cum mai aude in boxe ? wireless

Comment

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema...cade acu deodata la 0 cand tie lumea mai draga. Am un CD Sony Xplod CDX-GT 620, sa fie de la el? Ce trebuie sa fac, ma dispera aceasta situatie?
                          Multumesc!

Comment

Am zis mufa cu alimentarile. Adica mufa cu pinul de blocare pus pe margine. Nu am de mufa cu boxele(cea cu pinul de blocare pe mijloc). Nu te legi de mufa cu boxele.

Comment

Vad ca va mai pricepeti la electrica. Spuneti-mi si mie de ce in diminetile friguroase nu-mi apar la bord toate cifrele care indica kilometrii adica lipsesc din liniutele care formeaza numerele alea dar numai la cele de km, adica ora se vede bine. As pune si o poza dar nu am cablu de date la telefon. Am un laureat 2008.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google