Probleme Cu Ceasurile De Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai mai fac si eu cate o pauza
    sigpic

Comment

ziceam de grutzz

Comment

credeam ca de mine, ca si eu aveam "cateva"
        sigpic

Comment

grutzz contact imperfect la sigurante,deasta se topesc,ca se incalezesc,remediu trebuie stransi papucii unde intra sigurantele

Comment

Sau verificat sa nu aiba vreun scurt "micut" pe instalatie. Ceva leduri, luminite, etc
            GL-22-TOF

Comment

@nicu_rcn Inainte sa desfac acele,am dat semne la fiecare in poz."0"
              ubi concordia ibi victoria

Comment

e bine si asa eu cam stiu unde pica si le pun pe pozitie, o idee mai sus, si dupa aia le ajustez dupa diagnoza
                sigpic

Comment

Originally posted by nicu_rcn View Post
                  kti, ti se pare mult sau putin atatea posturi?
                  si poate omul chiar nu a stiut, nu a gasit prin alta parte, asa ca nu sunt intrebari prostesti, nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta...
                  eu cred ca sunt prea multe pt el
                  nu poti avea atatea postate si sa nu poti intreba ca atare asta fara sa pun in calcul ca teoretic a cam citit ceva pe aici ca doar nu a pus peste 200 de intrebari si nu a primit niciun raspuns.
                  fara suparare ca nu este cazul poate toti am facut asta la inceput sau poate a avut ceva de vanzare si a dat numai
                  HTML Code:
                  up-uri
                  .
                  lasa ca ne trece.
                  pa

,,DE_TOATE,,

Comment

stai linistit, ca eu nu m.am suparat, deci nu are ce sa.mi treaca
                    sigpic

Comment

Originally posted by laus2006_ro View Post
                      Treaba este ca daca resetez calculatorul masinii acele ceasurilor nu o mai iau aiurea. Poate fi o problema de la softul masinii? Are soft? .Numai bine tuturor.
                      nui problema vorba lui hagi.
                      dar asta cu are soft ? m-a facut sa ...
                      si eu mai gresesc asa ca... mergem mai departe.

,,DE_TOATE,,

Comment

am sa strang papuci,sper sa mearga,daca nu sunt nevoit sa schimb tabloul de sigurante

Comment

nu te speria, daca esti nevoit sa.l schimbi, vazusem eu pe forum un tablou de sigurante, cu toti papuci "infipti" la 50 de lei, cauta la baieti, daca "scormonesti" bine o sa gasesti
                          sigpic

Comment

a fost vandutsi nici de pus nu e usor....trebuie taiate firele, dupaia facute legaturile intre fire of....

Comment

decat sa umbli cu improvizatii la electrica,cumperi doar electrica cu blocu de sigurante

Comment

am si eu o problema cu ceasurile de bord,
                                am ramas de dimineata fara baterie la masina si cand i-am dat la automat s-a resetat km si a luat-o razna computerul, adik kilometrajul a luat-o de la 0 (acu am 87 km facuti), iar computerul la consum daca accelerez scade pana pe la 5%,
                                in frana de motor creste spre 10-12%, iar cand o scot pe liber nu mai afiseaza nimik decat liniute,
                                ce ar putea sa aibe?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google