Capota Deschisa In Mers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

N-am auzit pe nimeni sa i se deschida capota in mers. Cel mai bine cand umblati la motor inainte de a inchide capota verificati ca siguranta sa culiseze libera, rapid, fara sa fie infranata de praf(mai ales daca ati uns mecanismul, uleiul/vaselina se umple de praf si se formeaza un fel de namol). Iar pentru a inchide capota nu apasati pe ea, lasati-o sa cada liber de la 20-30 cm. Daca sunt respectate chestiile astea nici nu cred ca e posibil sa se deschida in mers.

Comment

Niste WD40, dat din cand in cand pe siguranta, rezolva aceasta problema.
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Nasol moment am patit-o si eu in primavara dar nu am scapat asa de ieftin pe langa capota sifonata si balamale "date peste cap" am spart si parbrizul si am indoit si plafonul destul de bine.La mine problema a fost ca anulasem pentru moment siguranta iar cand am inchis capota nu am inchiso bine.
        Attached Files
        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

salut

Si un prieten si coleg de al nostru de club a patit-o! Rezultatul este exact la alex miu.
          Attached Files
          CARPE DIEM!

Comment

Originally posted by 77sky View Post
            Pe foarte multi i-am vazut lasand capota usor, apoi apasand cu mana peste ea, sa se inchida. I-am intrebat de ce procedeaza astfel si mi s-a zis...Ce, vrei sa stric broasca?
            Am "banuiala" ca la cele doua cazuri de mai sus s-a procedat cum scriam mai sus: au lasat-o usurel si usurel apasata.
            Deci: dati-i drumul de la 20-25 cm si bagati un deget sub ea sa vedeti daca s-a inchis. Nu va mai temeti ca se strica daca ii dati drumul, ca altfel se intampla altele mai urate...
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

cidat ca se deschide asa usor pt ca daca tragi de ea cand este la treapta 2a nu ai nici cea mai mare sansa sa o deschizi.

,,DE_TOATE,,

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google