Faza Scurta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faza Scurta

sunt nou pe forum si sm si eu nevoie de ajutor
    ce modificari se fac la comutator de faze ca nu mai merge bine
    la semnalizari sau la schimbari de faze faza scurta se stinge 2-3 secunde dupa care revine la normal
    in garantie nu au vrut sa schimbe sau sa repare spunind ca nu e nimic defect chiar au vorbit si la pitesti si nimica in loc sa filmeze fenomenul ei au facut poze? la lumini si raspunsul de la pitesti a fost ca totul e ok
    multumesc!

Salut.Problema e din blocul de lumini ..........ai folosit cumva becuri mai mari de 55/60w

Comment

mergi peste ei pina iti rezolva problema,trimite tu un filmulet la "vocea cliantului",iar daca nici asa nu se rezolva,incearca sa pui alt bloc de lumini,luat imprumut de la vreun prieten sau magazin piese auto si daca acel bloc functioneaza,ori il cumperi,ori mergi la service din nou si le demonstrezi ca functioneaza normal cu alt bloc...daca masina este in garantie mergi in service si cere sa faca ei operatiunea asta,ca sa nu pierzi garantia,daca o faci tu cu de la tine putere stima si succes !!!
      Last edited by AGENTUL NYT; 15 February 2011, 16:41.
      sigpic
      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Inca un exemplu ca nesimtirea celor din serviceurile Dacia nu are limite... mai ales cand e vorba de ceva de inlocuit pe garantie. Du-te la ei si daca nu inteleg cu vorba buna ia-i tare si spune-le ca o sa depui reclamatie la OPC. Cel mai probabil e blocul de lumini defect, nu e normal sa se stinga faza scurta ca apoi sa se aprinda iar peste 2-3 secunde. Daca sunt atat de batuti in cap incat sa considere asta normal cere-le sa puna un Logan de la reprezentanta langa masina ta si sa schimbati faza scurta-lunga. Si pune-l in fata masinilor pe mecaniciu/electricianu-auto lu' peste care ti-a zis ca e ceva normal, poate asa observa si el. Pai noaptea ce faci daca ti se stinge faza scurta pt. 2-3 secunde, experimentezi senzatii tari romanesti? Spune-le ca asta e un defect prin care ti se pune in pericol siguranta ta si a masinii. Iar daca tot nu vror inlocuirea pe garantie... reclamatie la "Vocea Clientului" si la OPC.

PS: nu umbla tu personal la masina sau n-o duce la vreun service neautorizat Dacia pentru ca vei prierde garantia si atunci chiar au motiv intemeiat sa te expedieze.
        Last edited by Nepotu123; 15 February 2011, 17:11.

Comment

Normal Stefanovici ar fi ca tu sa il iei pe meseriasul ala de la Dacia si sa mergi cu el noaptea la volan ((Vorba lui Nepotu123)) cu vreo 120 de km/h si sa tot dai apoi semnal stanga/dreapta si sa schimbi fazele pana o sa se lamureasca si idiotul ala de ""NORMALITATE""/ANORMALITATE!
          Cu alte cuvinte..du-te peste ei cu tupeu si da-le cu blocul de lumini in cap pana ti-l schimba!!!

Comment

Sfatul meu este sa te duci la alt service si sa le explici civilizat problema, sau daca nu ai unul chiar asa aproape, te duci inapoi la cei la care ai mai fost, si inca o data, le explici civilizat problema, eventual il tragi intr-o parte pe unul care ti se pare mai deschis la minte si ii dai 20-30 de lei.
            Cheia la astfel de probleme, este atitudinea ta.

Ti-am spus asta din experienta. Eu am fost cu termostatul defect la ei si mi-au spus ca nu are nimic, ca functioneaza bine. Dupa ce au constatat ei ca nu este nici o problema, le-am explicat cu calm ca de fapt este o problema si au inteles.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

aceeasi problema o am si eu, doar ca la mine e vorba de o fractiune de secunda, nu de 3 secunde (laureate 2006).
              sigpic

Comment

aceeasi problema si la mine.na sa zic asa maxim 1-2 secunde sta stins la comutare dar nu e o mare problema.numai sa nu ramana stins de tot
                NU APASA ACCELERATIA MAI MULT DECAT POATE DUCE INGERUL TAU

Comment

faza scurta

din pacate masina a iesit din garantie,problema s a rezolvat schimbind comutatorul cu unul de la shrot,dar bun
                  filmuletul cu intrerupere a fost trimis si la pitesti
                  asa e la noi ,probabil ca daca dadeam ceva se rezolva
                  feriti va de service -ul de la resita
                  am facut 2 drumuri a cite 220 de km degeaba plus zile de serviciu pierdute din cauza unor nemernici care numai asteapta sa bage la buzunar
                  multumesc ptr incurajari si ajutor!

Comment

Salut!
                    Am si eu o problema la lumini:nu merge un bec de la faza scurta ,desi am cumparat alt bec,tot nu vrea.M-am uitat si la sigurante si nu sunt arse.De la ce poate fi?

Comment

poate si becu care lai cumparat e ars? incearca cu becu care merge,sau verifica cu un aparat de masura sigurantele

Comment

mai vreifica si papucii de la mufa de la bec sa nu fie murdari.
                        Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

la cat de greu intra pe bec sigur o sa gasesti foarte multa mizerie

Comment

eu am desfacut blocul de lumini deoarece aveam alta problema, claxonul mergea numai pe pozitia "flash"
                            blocul de lumini se desface relativ usor, e pe cleme, dar cu mare atentie ca daca tragi mai tare e posibil sa rupi ceva cleme pe acolo si nu o sa.l mai poti folosi deloc
                            sigpic

Comment

cumperi altul si e ca nou.
                              Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google