Zgomot La Rulare In Viteza 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot La Rulare In Viteza 1

Vreau sa va intreb daca a mai intalnit cineva un zomot, de genul "tic, tic, tic" atunci cand se ruleaza cu viteza 1, fara sa se accelereze, zgomot care pare sa se auda de la motor sau vreo roata.
    Mentionez ca nu am jocuri, totul e ok, mai putin zgomotul asta, care dispare odata ce accelerez.

tic tic tic se aude de unde ?.,. fi mai explicit oricum vit 1 este pt. plecarea de pe loc... cu 2 poti merge si fara sa accelerezi daca chiar vrei sa mergi dupa ,, mort"

Comment

Daca zici ca se aude doar in viteza 1 poate ai vreo pietricica mai mare in canelele cauciucului..eu cel putin asta am patit si ma intrebam ce o fi, desi masina mergea impecabil.
      Just Hold Onnnnnn....

Comment

Am si eu o problema, cand trec din viteza a 2-a in a 1-a se aude un bazait ( ca de albina si intensitatea sunetului bzzzzzbbzzzzbzzz sau) asta cu ambreiaju apasat iar pe masura ce viteza scade scade si sunetu nu prea imi dau seama de unde se aude, in rest nu vibreaza nimic. Si intra si foarte greu 1-a (asta cred ca "la toate e face la fel"). Care ar putea fi problema ? Multumesc
        Last edited by RobertDH; 4 April 2011, 16:45.
        sigpic

Comment

Robert iti "bazaie" pinioanele din cutia de viteze si e normal, treapta 1 se foloseste doar la plecare, apoi imediat a2a , la fel cum si marsarierul are un sunet tipic din cutia de viteze.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

pinioanele de tr 1 si R cred ca au dinti drepti, de acolo suieratul...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba aici ai gresit toate pinioanele in orice cutie de viteza manuala au dantura inclinata,tocmai sa nu se auda ,,rontaiala lor,, la marsarier au dantura dreapta pentru ca intre doua pinioane mai cupleaza unu,ca sa dea invers sensu de rotatie la roata
              Silviusly la tine ar putea fi un rulment de roata sau dantura sparta la pinioanele de viteza 1,trebuie sa cauti atent sa nu dai banii aiurea

Comment

Poate bazaie plasticu' ala negru de afara de la coltul de jos al parbrizului pe partea respectiva...si la mine face la fel.
                Am incercat sa-i bag pe dedesubt o bucatica de carton de la pachetu de tigari si a tacut pt o perioada, dar iar gajaie, ca a fugit ala de acolo...probabil trebuie vreun cauciuc subtire sau ceva sa stea.
                Keyboard error or no keyboard present.
                Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google