mi am imbracat volanul in piele. in timp ce il dadeam jos, am tras mai tare de el si am desfacut cochilia firului de la airbag( cel care face legatura cu airbag ul). am incercat sa fac acel fir din nou sul ( asa era inainte de a umbla la el) si l am pus cat de cat la locul lui sperand ca se va rula si derula ca inainte. dupa cateva zile in care a mers normal, a inceput sa se auda un scartait si, intr un final, mi s a aprins martorul de la airbag. banuiesc ca mi s ar fi intrerupt acel fir, din cauza faptului ca nu a rulat cum trebuie in interiorul cochiliei... de unde pot afla cum se numeste acea cochilie in care era rulat acel fir? cum o pot schimba? si cum pot face airbag ul sa fie functional din nou, inclusiv martorul? multumesc
Martor Airbag Volan Aprins
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Piesa defecta se numeste "panglica airbag" Daca o inlocuiesti airbagul va fi din nou functional, iar martorul o sa se stinga. Am gasit si o poza, sa stii ce sa cauti.Attached Files
-
asa am facut si eu, dar am avut inspiratia sa dau cu mana stanga-dreapta maxim, sa vad cate ture face panglica aia. apoi am adus-o la jumatate si n-am treaba. sper sa imi aduc bine aminte si 7.5 ture sa fie cursa spiralei. cum volanul face 2.5 ture, daca pozitionezi spirala la mijloc, n-ai treaba. data viitoare o sa stii cum se face. asta eDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
cel mai bine deblochezi volanul de pe coloana fara sa dai jos de tot surubul de fixare ca in felul asta nu-ti scapa brusc si nu risti nimic. Apoi blochezi spirala in pozitia in care ePain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Acesta se inchide aici.
Discutiile despre martor airbag le continuam la Martor AirbagLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment