Baterie Telecomanda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baterie Telecomanda

Buna seara tuturor celor de pe forum , sunt nou pe aici si as avea nevoie de niste lamuriri ,despre o problema care a aparut si nu stiu cum sa procedez, problema sta in felul urmator:s-a scos bateria de la telecomanda (cheia)nu pentru a fi schimbata, ci pentru a ajuta pe cineva care nu mai avea baterie la telecomanda lui , cand s-a montat inapoi bateria in telecomanda mea, masina nu se mai inchide sau deschide din telecomanda.
    Exista o procedura de invatare a telecomenzii, sau este nevoie de un tester pentru a invata telecomanda sa recunoasca masina,prin simpla scoatere a bateriei din telecomanda, se pierd setarile telecomenzii?

Nu se pierd setarile la schimbarea bateriei...sigur ai montat-o bine?
    sigpic

Comment

Este pusa sigur bine bateria?
      sigpic

Comment

cred ca a pus-o invers.

Comment

Vad ca Automaticul a iesit de pe forum...eu imi fac datoria si il ajut.
          Operatiunile din pozele de mai jos sunt facute acum.
          Attached Files
          Last edited by valeriuciprian; 25 February 2011, 22:58.
          sigpic

Comment

Buna seara, nu am iesit de pe forum , voi face verificari la acele lamele de metal care fac contact cu bateria, posibil una dintre ele sa faca necazuri.

Comment

Deci ai vazut ca am scos bateria de la masina...am pus-o inapoi si in poza 5 se vede ca am putut inchide/deschide masina din telecomanda de la etajul 4 da?
              Si cum ziceai si tu...verifica lamelele si vezi sa fie pusa bateria la fel cum este in poza mea.
              sigpic

Comment

Salut baieti,

Cat tine o astfel de baterie?

Comment

pina se consuma

cam 2 ani,asta in cazul meu
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

nu este o regula tine pana moare ,la mine a facut 4 ani si inca mai merge ,in legatura cu bateria ta la rocada facuta cu prietenul tau nu cumva ti-a dat bateria lui .

Comment

eu am 6 ani si tot merge brici ))

Comment

si eu la fel....tot de cand am masina, din 2004

Comment

la mine a tinut un an, deci...
                          Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

Si la mine din decembrie 2006 inca se tine bine. Oricum o sa o schimb preventiv.

Comment

la mine are un an masina si azi mi-a dat primul semn de duca... cine stie ce chinezarie de baterie voi gasi in cheie... maine trebuie sa ma duc sa imi iau una buna... ;))
                              sigpic
                              Show your car off in public, ride her hard in private...
                              http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google