Diferenta Legaturi Oglinzi Electrice Logan Vs MCV ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Diferenta Legaturi Oglinzi Electrice Logan Vs MCV ?

Salut,

Am luat 2 oglinzi electrice Logan MCV sa montez pe al meu, care nu are de loc. Problema ce am observat este, ca la oglinda stanga comenzile sint inversate, adica cind dau sus merge in jos, cind dau stanga merge dreapta.
    Am citit ca si la altii a aparut problema asta. Trebue sa leg ceva diferit fata de schema originala, sau difera legatura la oglinzile MCV fata de celelalte ?

Salut.
    Vezi daca corespund exact ca in poza.
    E posibil sa fie schimbate intre ele comenzile.
    Numai bine.
    Attached Files
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

am total alte colori. Sint luate aftermarket.
      Ca si comenzi sunt identice cu cele originala conform schitei. Ex. daca alimentez pin 1 + 2 se misca stanga, iar cealalta oglinda la aceasi alimentare se misca dreapta. Daca as putea desface oglinda as schimba legaturile la bobine, dar nu vreau sa rup oglinda.

Comment

de ce sa desfaci oglinda? papucii se pot scoate din mufa si pozitiona cum ai nevoie.
        sigpic
        Ambition 1.5 dc

Comment

din oglinda 3 fire imi ies de la bobine, nu 4, orizontal, vertical si comun. Daca ieseau 4 era ok. O sai pun un invertor de polaritate, si sa rezolvat problema.

Comment

La fel am patit si eu, cand dau in jos se duce in sus si invers.Nu ma deranjeaza foarte mult, dar era mai bine daca functiona cum trebuie!
            Tinc fest !!

Comment

nu-s puse bine firele in mufa....vezi ca e pe forum o schema cu legatura corecta

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google