Prezon înfiletat Greșit

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by electrica2000 View Post
    sal,o antrebare ,nu stiu daca e topicul potrivit,am rupt surubul de la antifurt,asa e cand ei de 50 de roni setul de antifurt,mi a ramas an fuzeta daca zic bine,daca dau discul jos ,mai ramane afara max.5mm,an cazul an care nu vrea ,se poate demonta fuzeta sa u nu stiu cum ,prin interior cumva,a mai mers cineva an 3 suruburi ,are ceva,ca doar nu o sa schimb fuzeta pt. surubul ala,am sunat la norauto si ca nu se poate an berceni si an dristor ,nu stie daca poate.
    Vezi ca sunt truse pentru extras suruburi rupte; orice service care se respecta ar trebui sa posede asa ceva; ar mai fi solutia cu sudura, dar e nevoie de o "mana fina".
    Scule service auto, Scule Profesionale, Unelte, Echipamente si Accesorii pentru Service Auto. Scule BGS, Yato, Genius, Toolhub, SelTech, Vorel, Quatros, HBM etc.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

eu am rupt surubul antifurt ,set de 50 de roni din targ,dreacu mai ia asa ceva ,nu sa rupt de la fata discului,ci un pic mai ancolo,daca ami da discul jos ca eu nu am reusit ,mai ramane afara max 5mm,sa vad daca merge desfacut,e bine ca am dat cu vaselina pe el cand la m bagat.

Comment

fuzeta din imagine nu e a mea
        Attached Files

Comment

Se poate rezolva.
          Noi avem o trusa pentru asa ceva la servici. Se da o gaura in surubul rupt (cativa mm), dupa care se introduce prin bataie usoara o tija triunghiulara cu muchii ascutite, dupa care se rasuceste pentru desurubare.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Acum, dupa ce s-a rupt surubul, ce a ramas infiletat va iesi mult mai usor. Trebuie doar sa demontezi discul.

Strangerea suruburilor de roata se face cu dinamometrica, reglata la 105Nm

@electrica, recomand niste cursuri de gramatica Limbii Romane. Esti praf din punctul asta de vedere.
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

am umblat azi IancuMIC,dar nu am facut nimic,torcxul de 40 a fost moale,nu am reusit sa desfac discul,etrierul scapam repede de el,am abandonat treaba si merg an 3 prezoane,am fost azi la NORAUTO(feritiva de ei) si nici nu sa uitat ,mi au zis ca nu se poate,o rezolv eu,daca aveam un torcx mai bun al faceam asta e ,maine la un cervice bun.

Comment

electrica2000 vad ca esti din bucuresti. Ia-ti o trusa de torx-uri calumea ca sa le poti cupla la tubulare si reusesti sa desfaci
                torx-ul trebuie pus pe surub batut oleaca cu ciocanu sa intre bine dupa care pui tubulara si il desfaci
                Nu lua torx-uri tip L ca sunt slabe calitativ
                in caz ca nu iti iei scule, mergi la un service de cartier si te rezolva aia garantat
                ​​​​​​

Comment

da leo ma duc zilele astea la cervice,torx din ala L am avut si ala e bun pe la interior ,pe la plastice,nu stiam ca la discuri e strans asa rau,am ceva scule si tubulare ,o sa iau cateva torx-uri pe crichet cum am si tubularele,dar degeaba nu ai cand te arde buza.

Comment

Am torx-uri de forta. La discuri nu sunt de 40, ci de 45.
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

@ electrica2000 Pt. suruburi/piulite blocate nu folosi cheie cu cricket - e pacat de ea, poti sa o termini si nici surubul sa nu-l desfaci. Foloseste brat "T" cu prelungitor lung si spray pt. deblocare.

Comment

secretul ca sa desfaci suruburile alea torx este sa pui torx-ul in ele si-i dai 1-2 ciocane puternic si dupa aia garantat se desface surubul
                        cu T in loc de cricket e corect
                        ​​​​​​

Comment

Originally posted by dsign View Post
                          Am torx-uri de forta. La discuri nu sunt de 40, ci de 45.
                          la tine dar nu la mine,asta eu personal am bagat de 40.

Comment

gata ,mi sa luat o piatra dupa inima ca umblam an 3 prezoane,am rezolvat la cervice,cand le a desfacut au trosnit fiecare surub,dupa ce a dat discul jos ,surubul a mers la mana ,am 122000 km si am a doaua pereche de discuri,pana si discul a fost lipit rau,pana nu ia dat cu sprei si cateva ciocane sanatoase nu sa dezlipit,va da ti seama ,acolo se umbla foarte rar.
                            Attached Files

Comment

Dupa cum arata, discurile astea sunt la sfârșitul vietii.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

schimba discurile
                                uite aicea cat e o pereche de discuri http://www.daciashop.ro/frana/discur.../disc-trw-plin
                                si placute http://www.daciashop.ro/frana/placut...na/placute-TRW
                                sau mai poti lua la pachet tot ce trebuie http://www.daciashop.ro/frana/placut...discuri-Ferodo
                                discul il scoti miscand de el stg dr usor dupa ce-i dai cateva ciocane fara sa pui nici un spray
                                Last edited by Leo0608; 16 December 2013, 19:48.
                                ​​​​​​

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google