De Ce Se Sparg Furtunasele Care Spala Parbrizul?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De Ce Se Sparg Furtunasele Care Spala Parbrizul?

Intalnesc la tot mai multi loganisti aceasta problema.
    Toti trebuie sa inlocuiasca acele furtunase de la strop gel dupa aproximativ un an de la achizitionarea masinii.
    Aveti si voi aceasta problema?
    Cu ce le-ati inlocuit daca s-au spart?

Se crapa de la caldura din compartimentul motor si se pot inlocui cu furtun de gradina, foarte subtire, sau cu furtun de la acvariu.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Furtunele nu sunt produse de Dacia, deci firma respectiva trebuia sa se ocupe de studiul rezistentei produsului.
      Dar, acum sa fim seriosi, la 4-5 lei cat costa unul, nu merita sa ne agitam.

Comment

Da, nu prea merita sa ne agitam pentru valoarea unu furtun si nici nu conteaza asta dar sa stii ca si eu m-am enervat teribil cand dupa 5 luni mi s-a fisurat un furtunas. De multe ori lucrurile marunte conteaza. Am ramas fara apa pe o ploaie marunta, cu drumul foarte murdar, incat am stat cu mana pe geam sa arunc cu apa pe parbriz.

Imediat dupa aia, am ajuns la revizie ai am anuntat pe cei de acolo. Mi-au spus ca "nu face obiectul garantiei". Cand am auzit pretul mi-a venit sa rad. Daca stiam nici nu le mai spuneam nimic.
        Last edited by iuli81; 12 March 2008, 18:54.

Comment

Aaaa...eu il vad destul de flexibil.
          Problema e alta, cedeaza acolo unde se freaca de capota la inchidere, am sa fac o poza, cam la toate acolo cedeaza in timp, oricum, nu-i ceva grav, poate fi sau sa nu fie, la fratelo in aproape 3 ani nu s-a crapat (in schimb s-a crapat bidonu' de apa...schimbat pe garantie desigur).

Comment

Eu am patit-o mai devreme de un an.La toate furtunasele de la instalatia de stropit parbrizul,mai bine-zis capetele lor le-am infasurat cu un scotch din aluminiu.Acum masina are 2 ani si un pic si nu am probleme.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Si la ale mele au crapat capetele....le-am strans cu coliere de plastic mici....acum nu mai am probleme.

Comment

De ce nu schimba Dacia furnizorul daca furtunasele sunt asa de proaste?
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Furtun siliconic e rezolvarea:P
                  Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

In general crapa captele furtunului, cele dinspre stropitor.

Comment

Eu de 3 ani n-am schimbat nici un furtun de ala )
                      probabil nici nu mi-l schimbau pe garantie,ca am suspensie sport la masina ,si xenon, si a afectat buna functionare a furtunelor...
                      Bafta Dacia...si politica ei !
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

E posibil sa crape daca pe timpul iernii va inghetat solutia de spalare in ele

Comment

Din contra era o problema foarte intalnita si atat.
                          Pot sa iti dau dreptate numai pentru faza cu lichidul insa pe jumatate.
                          Cele de iarna sigur sunt foarte "nocive" furtunelor si nu prea avem de ales.
                          Bafta!
                          Last edited by Seba; 13 March 2008, 16:08.

Comment

Daca vrea cineva codurile de la furtune, sa mi le ceara.

Comment

Da-mi si mie te rog codurile la furtun; mersi

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google