If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnesc la tot mai multi loganisti aceasta problema.
Toti trebuie sa inlocuiasca acele furtunase de la strop gel dupa aproximativ un an de la achizitionarea masinii.
Aveti si voi aceasta problema?
Cu ce le-ati inlocuit daca s-au spart?
Furtunele nu sunt produse de Dacia, deci firma respectiva trebuia sa se ocupe de studiul rezistentei produsului.
Dar, acum sa fim seriosi, la 4-5 lei cat costa unul, nu merita sa ne agitam.
Da, nu prea merita sa ne agitam pentru valoarea unu furtun si nici nu conteaza asta dar sa stii ca si eu m-am enervat teribil cand dupa 5 luni mi s-a fisurat un furtunas. De multe ori lucrurile marunte conteaza. Am ramas fara apa pe o ploaie marunta, cu drumul foarte murdar, incat am stat cu mana pe geam sa arunc cu apa pe parbriz.
Imediat dupa aia, am ajuns la revizie ai am anuntat pe cei de acolo. Mi-au spus ca "nu face obiectul garantiei". Cand am auzit pretul mi-a venit sa rad. Daca stiam nici nu le mai spuneam nimic.
Aaaa...eu il vad destul de flexibil.
Problema e alta, cedeaza acolo unde se freaca de capota la inchidere, am sa fac o poza, cam la toate acolo cedeaza in timp, oricum, nu-i ceva grav, poate fi sau sa nu fie, la fratelo in aproape 3 ani nu s-a crapat (in schimb s-a crapat bidonu' de apa...schimbat pe garantie desigur).
Eu am patit-o mai devreme de un an.La toate furtunasele de la instalatia de stropit parbrizul,mai bine-zis capetele lor le-am infasurat cu un scotch din aluminiu.Acum masina are 2 ani si un pic si nu am probleme.
Eu de 3 ani n-am schimbat nici un furtun de ala )
probabil nici nu mi-l schimbau pe garantie,ca am suspensie sport la masina ,si xenon, si a afectat buna functionare a furtunelor...
Bafta Dacia...si politica ei !
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Din contra era o problema foarte intalnita si atat.
Pot sa iti dau dreptate numai pentru faza cu lichidul insa pe jumatate.
Cele de iarna sigur sunt foarte "nocive" furtunelor si nu prea avem de ales.
Bafta!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment