A Cazut Masina Direct Pe Disc!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A Cazut Masina Direct Pe Disc!

Hai sa zic la toata lumea prostia mea .
    In momentul in care schimbam niste jenti a cazut de pe cric direct pe discul din dreapta.
    La prima vedere nimic in neregula, pana am iesit cu ea pe drum.
    De atunci pe la 50 km/h incepe sa se auda un huruit ca un fel de bataie, dar nu se simte nici o trepidatie .Zgomotul creste in intensitate odata cu viteza.
    Momentan o am in service pentru vopsire pe CASCO, iar eu stau acasa cu o gramada de griji gandindu-ma ce ar putea avea si bineinteles la costurile eventuale si (bineinteles)² regret acum gogomania mea.
    Attached Files
    sigpic
    !

Vezi ca poate e descentrata de colo,desfa tot si pune la loc Daca nu are efect inseamna ca ceva s-a "fracturat"

Comment

Eu spun ca e rulmentul bulit....bine...nici in disc nu as mai avea incredere...nasoala patanie.
      sigpic

Comment

Adica,discutl frana si tot de acolo si repus la loc.

Comment

l-ai indoit putin. vezi ca se gasesc discuri de schimb la daciashop.
          sigpic
          Ambition 1.5 dc

Comment

Sper sa fie rulmentul ca as scapa ceva mai ieftin.
            Cineva m-a speriat cu planetara(credeti ca ar putea fi si ea afectata?), nici nu vreau sa ma gandesc cat costa una noua
            Precizez ca volanul nu trage stanga/dreapta.Pot sa spun ca merge chiar normal ca inainte cu exceptia zgomotului.
            As scapa ieftin si cu discul.
            Last edited by vdmihai; 13 April 2011, 20:46.
            sigpic
            !

Comment

daca ar fi rulmentul s-ar auzi de la viteza mica! dar totusi incearca sa invarti de roata si sa vezi daca huruie

Comment

Se aude rulmentul si la viteza mica...dar nu sesizabil...eu merg pe rulment...roata sus si invartit la rece.
                sigpic

Comment

Parerea mea este ca ar fi de la rulment. In momentul in care a atins discul pamantul este posibil ca rulmentul sa fi crapat. Daca e de la discul de frana sfatul meu este sa-l inlocuiesti cu un disc de frana ventilat. Naspa situatie

Comment

schimbi rulmentu de urgenta si nu se mai aude, iar cand ai bani trebe un set de frane (discuri si placute) pentru ca atunci cand a picat s-ar putea sa se fii fisurat discu
                    sigpic

Comment

Originally posted by 87cio View Post
                      Daca e de la discul de frana sfatul meu este sa-l inlocuiesti cu un disc de frana ventilat.
                      Si pe celalalt sa il lase plin? Buna combinatie... treaba romaneasca.

Ori rulmentul, ori discul!
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

rulmentul, ala huruie cand vrea, ori doar la viteza mica, ori la viteza mare, ori in ambele cazuri ( patite toate 3 )
                        toata greutatea partii fata a cazut pe disc, daca era ceva in neregula cu discul, de la plecarea de pe loc trebuia sa frece in placute, si auzeai un harjait din prima, asa ca daca numai de pe la 50 la ora sau numai la 50 la ora se aude ceva, e clar rulmentul ;)

dar, nici in disc n-as mai avea baza...a suferit o lovitura zdravana...nu se stie niciodata, doamne fereste, e vorba de franare si directie in caz de ceva, ar fi foarte grav

bafta in rezolvarea problemei
                        Life is short...play more!
                        http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Mi se pare mie sau e disc ventilat? ai verificat daca nu au ramas pietricele in gaurile discului?
                          sigpic

Comment

mihai masina o ai la lazar?poti sa o faci acolo sau te pot duce eu undeva
                            id messenger:merlan.alexandru

Comment

posibil disc putin deformat dac nu se incalzeste iar zgomotul nu e de larulmenti mai poti merge asa pana faci rost de bani sa schimbi discul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google