A Cazut Masina Direct Pe Disc!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Wow cate pareri parca am fi la piata ) ba ca e rulmentul, ba ca e planetara, ma mir ca n-au zis si de caseta de directie, frate io zic sa schimbi toata articulatia dreapta fata, sa fii sigur )) , nenea care zicea mai sus ca discul ar fi crapat, ori nu stie cum il cheama ori face misto.Nu exista sa crape discul si sa mai poti merge cu masina, e la mintea cocosului ca se inclesteaza si se distrug placutele din primul metru de frana. Iarasi disc deformat nu exista sa mai poata fi folosit, daca omul zice ca a mers cu 50 km/h ....
    on topic : discul e destul de rezistent mai ales ca nu a cazut din cer masina pe disc (mai era si pietris acolo), nu chiar toata greutatea a cazut pe discul respectiv,, de planetara nu asculta ca n-are nicio legatura, iar daca huruie e clar rulmentul, dar pentru linistea si integritatea ta personala ai face bine sa le schimbi cu totul, discuri + placute
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

placutele de ce ?

Comment

O explicatie de clasa a3a din partea mea : sa fie toate noi
        depinde cat de uzate sunt, daca sunt aproape de jumatate eu le-as schimba dar nu e musai ... nu ma refeream sa le schimbe ca s-ar fi stricat din cazatura

Comment

rulmentul l-ai verificat? ridica masina pe cric si invarte de roata, daca se aude un huruit este rulmentul ! mai este posibil sa fie si discul de frana
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
            O explicatie de clasa a3a din partea mea : sa fie toate noi
            depinde cat de uzate sunt, daca sunt aproape de jumatate eu le-as schimba dar nu e musai ... nu ma refeream sa le schimbe ca s-ar fi stricat din cazatura
            pai si de ce sa le schimbe daca sunt la jumate ?
            tu asa faci ? cumperi o cola la 2 litri si bei un litru si`l arunci ?

Comment

Da, eu le-as schimba. Fiecare pune ce piese vrea pe masina si daca vreau sa le schimb la 20 de mii in loc de 30 de mii nu mi se pare o problema .
              Am un fix intrat la bibilica care-mi spune sa nu am incredere in frane. Tocmai d-aia cu franele si directia nu trebuie sa te joci. Ca pui un ulei mai slab nu e o problema, cu motorul bulit ma opresc in siguranta, dar cu un set de placute mierlit sau de proasta calitate incep sa ma intreb, oare mai ajung acasa ?

Comment

Originally posted by bullet88 View Post
                mihai masina o ai la lazar?poti sa o faci acolo sau te pot duce eu undeva
                O am la Renault la caroserie pentru vopsire.Ma sunara azi si maine cred ca pot sa o iau.
                Ii spusai baiatului la telefon sa se uite la ea daca poate dar ramase sa vorbim maine.Daca ai vreun loc da-mi un mesaj ceva.

Originally posted by samy0388 View Post
                Wow cate pareri parca am fi la piata ) ba ca e rulmentul, ba ca e planetara, ma mir ca n-au zis si de caseta de directie, frate io zic sa schimbi toata articulatia dreapta fata, sa fii sigur )) , nenea care zicea mai sus ca discul ar fi crapat, ori nu stie cum il cheama ori face misto.Nu exista sa crape discul si sa mai poti merge cu masina, e la mintea cocosului ca se inclesteaza si se distrug placutele din primul metru de frana. Iarasi disc deformat nu exista sa mai poata fi folosit, daca omul zice ca a mers cu 50 km/h ....
                on topic : discul e destul de rezistent mai ales ca nu a cazut din cer masina pe disc (mai era si pietris acolo), nu chiar toata greutatea a cazut pe discul respectiv,, de planetara nu asculta ca n-are nicio legatura, iar daca huruie e clar rulmentul, dar pentru linistea si integritatea ta personala ai face bine sa le schimbi cu totul, discuri + placute
                Am mers vreo 30-40 km dupa patanie si cu viteza mai mare bineinteles, nu am avut probleme la franare.
                A fost drumul spre service ca trebuia sa o las.
                Multumesc de explicatii

Originally posted by CataFOF View Post
                placutele de ce ?
                Placutele mele arata cam asa.Si au 60 000.

Multam tuturor !
                Attached Files
                Last edited by vdmihai; 14 April 2011, 14:44.
                sigpic
                !

Comment

Sa nu mai spun ca discurile neventilate pe logan mi se par penibile ... jalnice, oricat de slaba ar fi echiparea si teoretic mai usoara masina, tot ai nevoie de frane acceptabile

60 de mii ? cred ca te inseli, poate masina are 60 de mii iar asta fiind al 2-lea set ...

Comment

@samy0388 nu te mira asa tare, eu am schimbat primul set de placute la 80 000km
                    sigpic

Comment

Da... bine eu ma refer in traficul de oras, si cand zic oras ma refer la aglomeratia din bucuresti

Comment

Masina am luat-o de noua.Nu am schimbat nimic la ea.
                        Tot ce este pe ea este de la mama ei sa zic asa
                        Acum cu patania asta mai schimb si eu cate ceva
                        sigpic
                        !

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                          placutele de ce ?
                          Ca nu se calca discuri noi cu placute vechi (risti sa distrugi discurile).
                          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

pai ce , calca doar o placuta ?
                            daca ai zis`o in serios , esti tare , trebuie sa puna astia regula in service.

Comment

Recomanda unii de vor sa isi vanda piesele, cica face "valuri" discul
                              sigpic

Comment

Mie mi-a facut valuri cu placute schimbate in service autorizat dacia, deci orice e posibil.
                                MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google