A Cazut Masina Direct Pe Disc!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by CataFOF View Post
    pai ce , calca doar o placuta ?
    daca ai zis`o in serios , esti tare , trebuie sa puna astia regula in service.
    pai in primul rand trebuie sa respecti chestia asta pentru ca e trecuta in manualul de reparatie al masinii, inainte de a-i asculta pe toti mecanicii de week-end (stiu ca in romania 99% din barbati si chiar un procent important din femei sunt mecanici) ca stiu inginerii aia care l-au facut ceva mecanica
    apoi o placuta rulata oricum are deformari imperfecte ale suprafetei de lucru produse de anumiti factori care pot cauza un rodaj necorespunzator discului nou montat
    Attached Files

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
      Sa nu mai spun ca discurile neventilate pe logan mi se par penibile ... jalnice, oricat de slaba ar fi echiparea si teoretic mai usoara masina, tot ai nevoie de frane acceptabile

60 de mii ? cred ca te inseli, poate masina are 60 de mii iar asta fiind al 2-lea set ...
      ai vazut vreodata un disc crapat?
      ce masina ai avut inainte, daca discurile neventilate de pe logan sunt penibile?
      sigpic

Comment

Am rezolvat-o baieti. Nu are nimic
        Dupa ce a trecut prin mana celor de la service si mi s-a spus ca sigur este rulmentul,ce sa mai fugi si cumpara rulment(170 lei).
        Am fost azi la baiatul care il cunosteam, ca sa facem treaba,ca sigur rulmentul este de vina.
        El tot imi zicea ca o sa il schimb degeaba, eu nimic, daca asa zic cei de la service atunci asta e. Noroc, ca se gandi sa puna rezerva si sa mearga cu ea si surpriza...liniste.
        Toata treaba era de la cauciuc si de la prostia mea.Am pus janta de pe stanga-spate pe dreapta fata.
        Toti care au mers cu ea au zis ca e rulmentul caci din interior asa se auzea.
        sigpic
        !

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google