Problema la CB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema la CB

ma baieti am si io o problema la mine cand mai am benzina pt 50 de km imi apare becu galben de la benzina si cand dau sa vad cati km mai am de parcurs imi apar niste liniute...ce poate fi....???dar yo jtiu ca mai am aproximativ 50 de km...

astept un raspuns daca vrea cineva sa mai vb cu mine am si id de mess sebi_bursuc dati-mi add daca vreti sa mai
    discutam...

Te rog frumos data viitoare incearca sa scrii romaneste (fara mIRC)
    Last edited by Marius; 29 January 2007, 03:33.

In primul rind scrie si tu romaneste (fara limbaj mirk, ca sa intelegem si noi), referitor la problema ta vezi daca ai erori in meniul de diagnosticare si stergele, ne spui dupa aia daca a fost de la treba asta...
    Multa lume, putini oameni...

Comment

Liniutele alea de care vorbesti apar la toata lumea cand se aprinde becul ala galben.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

In momentul in care se aprinde becul,in functie de consumul pe care il ai pana atunci poti sa mai faci intre 50-70 km.In momentul in care becul s-a aprins nu iti mai apare limita de km pe care o poti face,din cate stiu benzina aceea e in instalatie,si foarte putina in rezervor
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

e normal sa nu-ti mai afiseze cand se aprinde becul galben. Asa face toate.

bobo77: daca esti asa bun si informat, de ce nu-i spui omului cume reseteaza cb-ul? in special sa recalibreze indicatiile la nicelul de benzina<liniutele>.

p.s. catre initiatorul post-ului...mai da si tu un search pe google si vei gasi un forum unde vei gasi mai multe informatii si mult mai documentate.
          Fuarte Nervos !!!

Comment

Dar ce a intrebat aici si nu i s-a raspuns?Fiecare are dreptul la parere,sa si-o spuna si sa si-o sustina fie ca are dreptate sau nu
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

asa se intampla la toate CB de Logan (si cred ca si la alte masini). si explicatia e simpla: CB calculeaza autonomia in functie de cati litri mai ai in rezervor si de consumul mediu deci ca urmare obtii o autonomie medie.
              sa presupunem ca ai facut un drum extraurban si ai un consum mediu mic dupa care ti se aprinde becul si tu mergi prin oras. daca mergi prin oras consumul creste dar media facuta de CB include si consumul mic din extraurban si va fi mereu sub consumul din oras (adica media creste mai incet). si prin urmare iti va arata o autonomie mai mare. si, avand in vederea acest lucru, ce s-a gandit Dacia: de ce sa ramana nenea in pana prostului si sa dea vina pe CB ca i-a aratat nu stiu cati km pana ramane fara zeama? ii bagam liniutze la autonomie si il facem sa se duca la benzinarie sa alimenteze. logic, nu?
              Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
              10.000 km - 22.01.2007

Comment

Asa e 1.5 DCI, ai dreptate.

Comment

Pai de ce nu-i spui tu ca si tu stii si andrei, in plus parca este postat pe acilea manualul de service, chiar este pus degeaba...nu stiu zic si eu asa...
                  Multa lume, putini oameni...

Comment

bobo77, lui dumi ii apar liniute la autonomie dupa ce i se aprinde becul de combustibil. si e normal. la toate e la fel.

nu confunda cu liniutele clipitoare care daca apar la autonomie atunci indica un defect al informatiei joja timp de mai mult de 100 s consecutive.
                    in rest sunt de accord cu tine ca inainte de a posta e bine sa mai si citim prin manual, sa mai dam un search, etc.

Nu mai pune linkuri catre alte siteuri
                    Last edited by Cristi_Xp; 30 January 2007, 03:27.
                    Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
                    10.000 km - 22.01.2007

Comment

Originally posted by 1.5 DCI
                      nu confunda cu liniutele clipitoare care daca apar la autonomie atunci indica un defect al informatiei joja timp de mai mult de 100 s consecutive.
                      in rest sunt de accord cu tine ca inainte de a posta e bine sa mai si citim prin manual, sa mai dam un search, etc.
                      Despre ce linii clipitoare vorbesti?

Comment

La cele doua masini cu care circul eu becul rosu se aprinde la 4,8 km. Linutele nu apar chiar imediat, exista un delay. Daca retii in momentul ala cati litri consumati aveai este usor sa afli ce cantitate mai ai in rezervor. Spre ex: cand becul rosu se aprinde aveai 30 litri consumati. Asta inseamna ca, teoretic, motorul ar trebui sa ti se opreasca atunci cand iti indica 34,8 litri consumati. La cantitatea de benzina consumata nu apar liniute.
                        Pe pamant doua lucruri sunt omniprezente: hidrogenul si prostii.

Comment

Originally posted by Sony
                          La cele doua masini cu care circul eu becul rosu se aprinde la 4,8 km.
                          4,8 km sau ai gresit? Eu cred ca 48 de km.

Comment

sau 4.8 litri in rezervor

Comment

Da, sau asa, dar nicidecum 4 km pana se termina benzina...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google