Stimati colegi acum 2 zile am executat o inspectie vizuala asupra exteriorului si am ramas stupefiat cand am observat ca roata stanga fata sta mult mai inainte decat roata dreapta fata - practic roata stanga fata este asa de inaintata incat mai are jumate de palma pana atinge in spoiler! Alta problema sesizata in mers cand se demareaza intre 55km/h si 65km/h masina merge in hopuri si nu sunt hopurile specifice unei alimentari slabe! La acest pachet se mai adauga urmatoarea problema - cand intru in curba gen ac de par volanul "da" niste impulsuri iar revenirea catre drept se face tot cu acele impulsuri atat la virajele pe stanga cat si cele pe dreapta! M-am uitat si la Loganele vecinilor la ei rotile din fata stau cum ar trebui sa stea nicidecum ca si roata stanga a mea!
Roata Stanga Fata Sta Mai In Fata
Collapse
X
-
mihai de ce trebuie sa fii asa aspru?omu a cerut pareri,poate a mai avut careva problema asemanatoare si il poate ajuta fara service...
impulsurile alea de care zici in volan,le-am intalnit si eu la un ford transit,si oricat a fost schimbata directia,impulsurile tot acolo erau...
de restu......ai dat in vreo groapa mare?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Spune-ne mai multe detalii,ai lovit ceva,ai schimbat ceva?Personal suspectez o indoire a tijei amortizorului,sau a bratului inferior,sau o deplasare spre inainte a bratului inferior pe bucsi,cum logan nu are tiranti sa poti regla acest unghi trebuie gasita cauza mecanica care a dus la acest defect.Referitor la impulsuri sunt foarte convins ca acestea vin de la planetara(una din ele sau ambele) datorita acestui decalaj mare de unghiuri(daca nu ma-nsel se numesc unghiuri de fuga),am patit la vechea dacie 1300 si rezolvarea a fost inlocuirea planetarelor.Numai bine.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
masina este de noua in familie - a suferit un accident in 2007 in care a avut bratele de la directie rupte si planetara pe stanga scoasa din roata stanga! toate componentele au fost schimbate si montate noi - in service autorizat Dacia! am sa merg la service am crezut ca poate a mai patit cineva la fel!
Comment
-
masoara distanta din prag la roata.,nu de la bara la roata...bara se mai poate lasa(asa am avut si eu.,apoi am masurat distanta din prag la roata si a dat bine)dar daca spui ca a fost lovita sa nu fie ceva la cadru motor(cel in care se fixeaza bratele)sigpicmasina personala pare cea mai deosebita
Comment
-
dsupa cum spune si gelu, s-ar putea sa ai cadrul motor strimb. daca masina a fost accidentata nu ar fi exclus sa fie si portfuzeta strimba. Fa-i o verificare a geometriei intr-o unitate bine cotata, iti vor spune clar ce ai de inlocuit pentru ca totul sa revina la normal. dupa cum spui, deplasarea rotii este foarte mare, fiind vizibila cu ochiul liber. daca nu rezolvi problema o sa ii faci "varza" si anvelopele.
Comment
Comment