stiam ca nu e voie cu manualul pe forum, un user il pusese de 2 sau 3 ori intr-o perioada de timp si cristi de fiecare data l-a sters. si eu il am, dar cum zice seba, are 35mb...
AJUTOR Manual Reparatii Motor 16,16V
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Probabil e o versiune comprimata a PDF-ului, se poate face cu anumite programe, se mai reduce putin si din calitate. Schemele electrice de la sfarsit sunt in manualul asta?
Comment
-
fratilor, stiu ca v-am innebunit, dar, intrucat tot nu s-a dat un raspuns la subiectul topicului revin:
@seba: iertare, dar am cautat pe google (si nu numai) de mi s-a acrit, manual de service cu motorul 1.6 16V n-am gasit de nici un fel. Adica nici de laguna, nici de megane - si sigur ca nici de dacie, de vreme ce nu exista... Manualul de service de la tine (10x) il aveam, si nu are decat motoarele alelalte. Tocmai partea specifica 1.6 16v ma intereseaza pe mine! asta nu e pe nicaieri de gasit. Nu vreau in romana neaparat, engleza sau franceza ar fi excelent. In lipsa de altceva, si in chineza ar fi mai mult decat nimic, te mai uiti pe poze si te mai lamuresti de una-alta, care pe unde vine.
In final revin cu intrebarea din subiectul thread-ului:
Manual reparatii 1.6 16V are cineva? laguna, megane, franceza, pasareasca, orice...
Comment
-
eu am de laguna 1.6 16v in limba franceza da-mi adresa de mail ceva sau da-mi un "buzzz" la sosu_sorin@yahoo.comLast edited by SSO; 2 June 2009, 13:32.
Comment
-
avem mari belele...nu trag mai deloc. uita-te pe forum si-o sa vezi ca ne face 1.4mp3 la consum, sprint si repriza, chiar si la viteza maxima...tot ce trebe la 1.4 e pinion de dizal, roti de 17", chiptuning, o toba sport, un filtru conic, benzina de 100 si duralube. a, sa nu uit, leron de uscat tricouri.
in cocncluzie, vrem sa stim pana unde putem poliza din chiulasa sa facem tuning si cat de adanc putem cobora supapele in cilindru cu niste axe cu came de rally, na! si sa usuram volanta, sa marim supapele, schimbam evacuarea, sa crape 1.4avi de ciuda ca-l face saispevulve... pe tine nu te intereseaza cum sa contraatci 1.4-le?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Salutare la toata lumea. Am si un logan MCV LAUREAT de 1,6 16V si nu am gasit manualul de service ptr motor, cine poate sa-mi dea si mie, dau in schimb manualul de la logan berlina de 1,6. Va las adresa de email: panaitm@yahoo.com si va multumesc anticipat
Comment
-
Originally posted by andrei View PostNu exista asa ceva. Tot ce exista e un manual universal pentru L90/R90, nu exista manuale cu particularitatile fiecarui model.
eu sunt interesat pentru partea din spate...restul le gasesc in manualul de Logan
Comment
Comment