Trancanit La Virare Stanga-Cablu sub flansa amortizorului

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trancanit La Virare Stanga-Cablu sub flansa amortizorului

salut
    azi dimineata cand am plecat am observat la prima curba stanga ca se aude un zgomot ca un trancanit nu foarte puternic ce dureaza cam o secunda.
    doar cand fac curba stanga la viteza mica la prima tura de volan, e ca o trancaneala si simt ca vibreaza in partea stanga.
    Am intrebat un mecanic si mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la pompa de servodirectie, cica asa mai fac si mi-a recomandat sa o las sa vad cum face in timp, daca se agraveaza sau daca-si revine.
    La mers normal prin oras nu se aude, ci doar la viteze mici cand parchez sau cand plec in curba.
    Precizez ca masina are 2 ani si doar 11 mii km.[Acusi am revizia si itp.]

Ati mai intalnit problema asta?
    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

daca o accelerezi mai tare in curbe, se aude mai pronuntat?
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

nu, am citit tot topicul tau, nu e ca la tine.
      nu merg cu masina tare, merg normal, nu plec cu scart, nu iau curbele strans cu acceleratie ca sa fie de la planetara.
      Masina sta foarte mult pe dreapta pentru ca nu am unde sa ma duc cu ea in general si o folosesc doar cand am nevoie.
      Zgomotul se aude la viteza mica cand opresc de exemplu la stop si virez stanga si plec.
      Problema a aparut peste noapte.
      Acum 2 zile a mers perfect, azi deodata face zgomotul asta si vibratie, de 1 secunda maxim.

noroc de baietii de la club care au spirit de observatie.
      Imi intrase cablul de alimentare de la amplificator sub flansa de la amortizor.
      deci dacia e masina buna nu se strica asa de repede.

topicul se poate inchide !
      multumesc celor care au incercat sa ma ajute si mai ales celor care m-au ajutat.
      Last edited by me_catalin; 4 May 2011, 21:11. Reason: Automerged Doublepost
      Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

buna asta cu cablul, trage-l si tu pe langa celelalte fire si din 10 in 10 cm da-i banda de izolat.
        Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google