Joja rupta - DCi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Joja rupta - DCi

Salut.Am si eu o problema cu joja. Masina a fost cumparata sh si joja era prinsa sub capacul acela de protectie si fiind icnepator nu stiam cum se da jos si am rugat o ruda sa ma ajute.Dar mai bine ma lasam pagubas.A incercat sa o scoata si a ramas cu joja in mana.Am incercat sa o scot dar e destul de bine prinsa.

Sunt si eu curios cam cat este o joja noua,de unde se poate cumpara si mai ales cum o scot pe cea veche?

Executa, te rog, o poza clara a obiectului impricinat.
    Nu prea inteleg cum e prinsa a ta in capac

O joja are inel (se afla amplasat deasupra capacului) si o poti extrage cu usurinta...
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

cumperi de la magazin de piese auto, dar de scos de acolo, nu am idee cum se face.
      Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

Degeaba pun poza ca deja e rupta. Era prinsa langa capacul ala de protectie. Probabil cand a fost scos au uitat sa puna joja bine ma gandesc. Orcum inelul e in masina.Restul de joja e acolo la locul ei.

Comment

Un mester/service ti-o poate scoate pe cea veche. S-ar putea sa fie destul de simplu, prin demontarea suportului de joja. (simplu, in functie de restul ramas in suport).
          O alta joja nu cred ca ar fi prea scumpa...Luata eventual de la dezmembrari

Comment

partea de metal a jojei (teava in care intra plasticul galben) e prinsa cu un surub de chiulasa , desfaci surubul , scoti tija afara din blocul motor cu tot cu partea rupta in ea si apoi e simplu de scos una dintr-alta . Chestia e ca s-ar putea ca de cumparat sa o gasesti doar asamblata , adica joja cu teava cu tot si atunci o montezi direct. Cauti si tu pe cineva mai priceput de data asta!
            Pain brings out the truth in us all...
            ...how much truth can you stand?

Comment

Eugen...eu il sfatuiesc pe colegul nostru sa nu se bage in asemenea operatiune (aparent banala) atat timp cat a "reusit o asemenea performanta" de a rupe joja. Fara nici cea mai mica urma de ironie, doar sfat din prudenta. Nu de alta dar sa nu complice situatia

Il asteptam cu rezolvarea problemei. Spor

Comment

corect , fiecare cu meseria lui ! si nu poate costa mai mult de 2 beri la un mecanic , doar sa-si procure piesa de schimb!
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

Comment

A iesit simplu cu un spit(patent de electrician). Nu a fost mare problema

Comment

Salut .Se rupe, Acum este rece si betisorul ala este rigid.
                    Attached Files

Comment

cine are specificatii in cm pt o joja de 1.4,2008.Si pe mine m-a mancat undeva cand mi-am luat masina sa verific uleiul si am vrut sa o indrept si am mai facut una din ea.Mi-am cumparat alta(15 ron)dar cred ca este de 1.6

pe cea veche nu o mai am,cel putin intreaga si daca as sti dimensiunile as face un nou marcaj pe cea noua
                      Last edited by john Q; 12 January 2012, 14:03. Reason: Automerged Doublepost
                      "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Salut.La diesel 1,5 dci -rosu-85cp pret joja 119RON.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google