Scartait De Geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Marian eu consider masina un necesar pentru deplasare nu bibelou de portelan, daca as sta sa o sterg asa de des cum zici tu ar trebui sa imi programez fiecare plecare cu cel putin jumatate de ora inainte( nu e nimic rau ca tu faci asa, chiar te felicit pentru ca ai grija de ea, dar unii dintre noi nu au suficient timp liber ca sa faca asta). Scartaitul apare la depunerea prafului pe interior, atunci cand mergi cu geamul deschis.
    sigpic

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
      Dar voi nu aveti o perie ceva prin portbagaj?
      Nu de alta dar de cate ori cobor la masina ca sa plec undeva,dau cu putina apa pe acolo (la toate 4 geamuri).si cu peria elimin toata mizeria stransa intre timp(praf,frunze,cracute din copaci,gainat de gugustiuci,etc..).
      Daca voi o lasati sa se stranga pana ajunge geamul sa URLE,atunci pe langa acest sunet riscati ca sa va zgariati si geamurile.
      Dar cred ca lenea este cucoana mare.
      O duc la spalatorie direct....nu stau sa dau cu peria etc.Si nici nu am perie.
      Oricum nu e de la praf sau cine stie ce mizerie,deoarece cand e cald(vara) scartie geamul(numai in mers) dupa ce il inchid complet chiar si dupa ce o spal.Parca ar fi chederul prea stramt.Cu chederul cu perie de jos nu am nici o treaba.
      Am mai spus chestia asta.
      De ce te apucasi sa spui ca lenea e cucoana mare?...bla bla nu ai de unde sa stii cum suntem noi de"harnici"
      Numai bine!
      Last edited by vdmihai; 13 July 2009, 14:37.
      sigpic
      !

Comment

Da este o masina intradevar,dar daca o dai in bara pe undeva cu ceva te costa multi bani ca sa o repari.
        Eu unul duc masina la Omv la Jet, ca sa o spal cam o data la doua luni.
        Sa nu credeti ca o tin ca bibelou,dar de cate ori cobor din casa iau o sticla de 2 litri de apa calda si arunc pe parbriz+geamuri ca sa curat mizeria acumulata care incomodeaza la stergatoare cat si la coborarea geamurilor.Este o chestie care dureaza 1-2 min maxim.
        La cum o am eu parcata pe Calea Rahovei si mai ales sub copacii de pe trotuare, peste noapte chiar daca spal masina in acea zi,a doua zi este la fel de prafuita si plina de cele enumerate mai sus.
        Asa ca nu am incotro ca sa fac chestia asta.
        Daca stateam la curte o bagam frumos in garaj si nu mai aveam acest stres(ca sa zic asa),Cu Spalatul geamurilor.
        Iar tu STATICA(sa stii ca am urmarit serialul cu State Potcovaru),am pomenit de lene pt. ca tu ai pomenit primul de asa ceva si ai zis cat esti de ""harnic""
        Numai de bine sa auzim si de aici in colo.... si cand ne-o fi mai rau ca acu sa ne fie.

Comment

Si mie mi-au scartait geamurile pe fata. Am dat geamurile jos le-am spalat, am scos chederele toate de la usa le-am spalat (a iesit un jeg pfu). Si puteti sa ungeti putin sina macaralelor geamului. Acuma se inchid ca unse, nu auzi nimic.

Comment

si la mine exista scartaitul acela..si nu mi se pare normal ca la o masina de 9 luni sa nu ai pretentii..am dat 9000e p logan si deja scartaie.pai ce sa mai zic cand va avea 4 5 ani...va fii ca o caruta
            http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Probleme Acceleratie

am un Logan MCV 125 cai....si cand intru in depasire si accelerez blana....ramane acceleratia blocata.....dc???daca stie cnv

Comment

cablul de acceleratie este rupt pe undeva si agata. remediu: inlocuirea lui.
                sigpic

Comment

Salut

Am un prestige 1.6 16v din 2008 09 cumparat recent cu 20400 km ,masina este ok ca noua dar cand bate soarele in geamurile din fata se vad deja zgarieturi in interiorul geamurilor .

Bineinteles sunt electrice si zgarieturile se vad in special la partea de sus a geamului dar am ramas surprins cand le-am observat azi intampaltor
                  am mai intalnit asaceva si la dacia mea veche din 1988 dupa vreo 12 ani de folosire

p.s. nu stiu in ce conditii a fost folosit ,a fost masina confiscata in leasing eu asa l-am cumparat dar nu parea uzat sau prafuit .

Cineva ceva idei ?????

Si la mine scartaie geamul cand ajunge sus dar nu este deranjant.

Comment

Geamul meu a scartait cand era lasat la jumatate si masina in mers. solutia: demontat tapiterie, uns cu vaselina bara/ghidajul care urca geamul. Nu mai scartaie nimica nu sa murdarit defel geamul.

BTW: am pus recent deflectoare de aer(paravant cum se zic in Bihor) si scrartaie cand ridic pana sus. Probabil din cauza ca se freaca de piesele mici de prindere si directionare a geamului care trebuie pusa in cheder. am sa pun oleaca de vaselina si aici si se va rezolva si asta. Numai bine!

Comment

sa nu se murdareasca marginea geamului cu vaselina si totodata sa te atingi si pe mana

sigpic

Comment

Salutate prieteni,
                        Exista vreo metoda sa "kill-arim" greierasii de la geamurile electrice fara sa demontam fetele usilor.
                        Cineva spunea ceva de uns macara - eu ma gandeam daca scatem chederele din partea de jos a geamurilor - un tub de wd40 cu furtunas, credeti ca merge? se poate unge mecanismul in felul asta?

Comment

Sau demontezi difuzorul din usa si te ghidezi cu mana prin usa si iti ungi ce ai de uns pe acolo

Comment

A, super ideea la asta nu m-am gandit, ideea e sa nu se piarda garantia, ce ziceti?

Comment

Pentru cateva suruburi desfacute si niste ulei "aruncat" pe cateva fiare sa nu mai scartaie nu are ce garantie sa se piarda ca nu modifici nimic la masina pana la urma...
                              ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                              Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

Cristi ,,,da fetele de usi jos ca nu este mare filosofie!!
                                Ca sa gresezi cum vrei tu,,,fara prea mare deranj,,,stropesti tot ce se poate stropi la nimereala prin usa Dar sigur nu o sa nimeresti ce trebuie.
                                Deci.... da macar fetele de usi jos ca sa vezi ce gresezi!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google