Scartait De Geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

m-am pus pe
    "greieri", it`s waaaaaaaar ....

Am dat jos chederele exterioare - si surpriza, se vede destul de bine mecanismul macaralei electrice - o sa incerc prima oara cu un wd40 cu furtunas pe rolele acelea ... - va tin la curent daca inca mai "traieste vreun greier"

O sa incerc si cu o perie pe canalul chederului - intr-adevar desfacutul usii e solutia perfecta .. dar totusi nu vreau sa ma complic, ma gandesc daca "greierii" se vor intoarce peste cateva zile ce fac - desfac mereu usa .. asa ung acea rola si ce se mai poate unge ... si stiu o treaba - va tin la curent daca metoada e eficienta.

Weekendul asta am pus ceara pe ea - cred ca am stat 4 ore - dar a meritat ceara pe caroserie. Chiar a plouat torential azi noapte si se vede efectul.

Comment

salutare. la mine este a treia usa pe stanga fata. am crezut multa vreme ca din cauza asta imi scartaie geamul cand ajunge in partea de sus sau cand e putin deschis si trec peste denivelari (aici pot zice ca e aproape un scrasnet), dar vad ca este inca unul din acele lucruri din capitolul 'asa face toate'. nu pot sa cred.
      pina acum am avut scartait la scaun sofer, scartait punte spate, scartait stergatoare (la un moment dat le aveam pe toate, ceea ce a presupus un mare efort psihic de a nu ceda nervos). sint curios ce mai poate urma. pretul mai scazut al masinii nu poate sa fie o justificare pt astfel de lucruri, nu exista scuze.

Comment

Si eu am o problema asemanatoare.Posesor de 1.4 ph2 din iulie 2009, 33.000 km.
        Am remarcat inca din vara lui 2010 ca atunci cand e cald afara si geamurile au fost lasate(geamuri electrice), dupa ce le ridic complet se aud pocnituri, parca ar fi un calorifer ce se incalzeste.In primul an nu am patit nimic asemanator.
        Vreo rezolvare?

Comment

Se rezolva pe garantie ( am avut si eu problema asta). Intra mizerie la mecanismul de ridicare. Se curata si se unge si gata

Comment

Originally posted by K4M View Post
            Se rezolva pe garantie ( am avut si eu problema asta). Intra mizerie la mecanismul de ridicare. Se curata si se unge si gata
            Pai si mizeria nu isi face efectul si cand e frig afara? Toata iarna nu s-a mai auzit, cum a dat un pic caldura au reinceput pacanelile.

Comment

Posibil sa fie altceva. Totusi, daca ai garantie nu sta asa si du-te la ei ca se rezolva

Comment

Salut baieti,
                Am si eu o problema cu ceva zgomote.Aceste zgomote se aud cand sunt geamurile fata sunt deschise(nu pana jos).Oriunde pozitionez geamurile se aude un pacanit la denivelari ca si cum ar bate cineva cu o pietricica in geamuri.Asta se intampla doar la geamurile fata.
                sigpic
                TM 01 DEO

Comment

Servus
                  La fel si la mine, aceeasi problema cu scartaitul geamurilor fata . daca le deschid la jumatate scartaie / sau mai bine zis se aude un zgomot ca si cum ai da cu pietre in geam. am curatat periile, am "stropit" cu wd 40 mecanismul de angrenare( cat am reusit sa accesez spatiul desfacand periile inferioare ale geamului) , dar se pare ca este vorba de altceva. Cum se incalzeste putin am sa-mi fac timp sa dau fetele de usa jos, sa strang/ung/inlocuiesc ce e desfacut, rupt, etc.
                  Va tin la curent cu ce am rezolvat.
                  Drumuri bune tuturor si o primavara faina, fara evenimente!

Comment

Trebuie dat cu vaselină pe mecanism nu cu wd40, nu e bun pt gresat, se usuca repede, el doar curăţă, şi curăţă bine vaselina...
                    http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google