Scartait De Geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartait De Geamuri

Hai ca am eschis eu unul si pentru geamuri, am vazut ca era unul pentru scaune si deviau e la subiect ba scaune , ba geamuri ...:p

Foarte bine. Te urmarim.
    Incepe si spune-ne...

Comment

Pai serios ca imi scartaie atunci cand ajunge geamul sus de tot, scoate un sunet de ma seaca la nervi
      oare care sa fie problema? Mizerie cumva? Sau deja sau uzat periile acolo si ... io stiu, e ceva care freaca pe geamuri

Comment

Scartaie in timp ce mergi cu masina, sau in timp ce il ridici si il cobori?

Comment

Scartaie atunci cand inchid geamul, si inainte de a ajunge sus in capat ultimii 2-3 mm scartaie, am vazut ca si altii au probleme
          poate ca ar trebui sa dau jos chederul si sa inspectez (oricum scartaie de putina vreme)
          insa stau prost cu timpul liber si nu ma pot ocupa de el inca.
          Last edited by adisss; 20 March 2008, 11:49.

Comment

Si la mine se aude un fel de scartait pe ultima portiune pana ajung geamurile la maxim sus, scartait/zgomot care se aude si in mers cateodata.
            ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
            Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

Originally posted by adisss View Post
              Scartaie atunci cand inchid geamul, si inainte de a ajunge sus in capat ultimii 2-3 mm scartaie, am vazut ca si altii au probleme
              poate ca ar trebui sa dau jos chederul si sa inspectez (oricum scartaie de putina vreme)
              insa stau prost cu timpul liber si nu ma pot ocupa de el inca.

si la mine scartie,dar cand este inchis si in mers am observat ca, geamul nu urca drept pe sina de ghidare pleaca putin in gata daca este deschis si trag de el inspre spatele masini se aseaza pe sina cum trebuie si dispare scartaitul
              sau slabit suruburile care prind geamul de macara ????
              Last edited by crististreulea; 28 March 2008, 12:04.
              Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Eu am aceasi problema ultimi 2 cm cand il ridic scartie putin la fel cand cobor geamu , eu am o lipsa de timp liber iesita din comun dar sapt viitoare o sa incer sa-i dau de cap
                Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Scartaie si la mine cand il ridic dar numai cand atinge chederul. Scartait nesemnificativ spun eu la mine. Nu ma deranjeaza dar as fi curios sa stiu de ce scartaie chederul.
                  Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

E normal sa scaratie la capatul cursei, din cauza tensionarii chederului si geamul intra fortat putin, sa nu intre apa pe langa.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Asa imi scartaiau si mie, aku nu imi mai scartaie (am desfacut panourile, am strans macaraua si tot ceea ce era slabit..si le-am uns..)

Comment

Scartaitul de la capatul cursei nu e de la macara sau de la faptul ca nu sunt unse.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ale mele sunt electrice ... deci nu o sa umblu la ele ... pe mine nu ma deranjeaza scartaitul
                          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Si ale mele tot electrice sunt asa ca o sa renunt la ideea de a umbla la ele. Oricum nu este foarte deranjat acel scartait insa mergea facut sa dispara
                            Last edited by god; 20 March 2008, 20:37.
                            ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                            Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

Eu le dau foc dupa ce o sa umblu eu la ele.am fost la service si au zis ca asa fac si nu au ce sa le faca.ma inebunit scartaitu ala si culmea ca decat geamu de la sofer face

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google