Scartait De Geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by danni View Post
    Eu le dau foc dupa ce o sa umblu eu la ele.Am fost la service si au zis ca asa fac si nu au ce sa le faca.Ma inebunit scartaitu ala si culmea ca decat geamu de la sofer face

of... Ati uitat cand mergeati cu batrana 1300 si trebuia sa tipi ca sa te auda pasagerul sau legati scaunul soferului cu centura sa nu cada scaunul...
    acuma aveti masini evoluate si va luati de un scartait de geam care mi se pare ceva chiar normal pt o masina de 6000 e

Comment

syl, nu cred ca e vorba atat de mult de scartait cum e de ideea ca poate se rezolva problema. Nici pe mine nu ma deranjeaza, dar il aud de fiecare data. Daca s-ar putea rezolva ar fi ideal... Si daca ar fi si gasita rezolvarea... De ce nu?
      Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Rezolvari exista. De unde vine scartaitul?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Probabil din cauza geamului care atinge chederul, dar nu zic ca e sigur asa... Din cate am inteles, pe ultima bucata, in general, se inchide geamul ceva mai incet, si cum la Logan nu se intampla la fel... Daca e asa, banuiesc ca rezolvare... Nu prea este Ma gandeam ca au gasit altii alte motive si au reusit sa rezolve problema...

Comment

Sa nu fie de la macara, de la un surub desfacut.

Comment

Nu pare sa se auda deloc infundat, cum s-ar auzi daca ar veni din interiorul portierei...

Comment

La mine se aude , cand ajunge la capatul cursei.. De parca s-ar aseza...Dak mai apesi odata butonul sa ridici geamul...( knd e ridicat ) din nou acelasi scartait...Sau asezare pe cheder

Comment

Exact la fel am patit si eu ca si NoMaK. INginerii au schimbat macaralele de geamuri si am fost fericit 3 zile. Ca orice minune. Deci gasiti niste solutii sa nu mai scartie pe alt forum dacia, fara a schimba macaraua

Comment

Desfaceti fata de usa, dati cu vaselina pe toata macaraua geamului ridicati si coborati de cateva ori geamu si strangeti bine toate suruburile in care se tine macaraua si geamul de macara.
                    Si la mine a scartait doar cel din dreapta dar l-am rezolvat. Plus acum merg ceva mai usor geamurile. Puteti sa dati cu vaselina si pe cablul de la macara ;)
                    spor la treaba
                    turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

S-ar putea sa nu fie vinovata macaraua, ci chederul in care intra geamul la sfarsitul cursei.
                      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Originally posted by NoMaK View Post
                        La mine se aude , cand ajunge la capatul cursei.. De parca s-ar aseza...Dak mai apesi odata butonul sa ridici geamul...( knd e ridicat ) din nou acelasi scartait...Sau asezare pe cheder
                        exact... Aceleasi simtome si la mine...Praful e de vina, trebuie curatat ...Zic eu

Comment

Sau dat pe cheder cu niste WD-40.

Comment

aceeasi problema o am si eu dar numai ca in plus la mine a inceput sa se ridice si mai greu( incet) am fost si la service cu ea am schimbat macaraua si a mers cam 6 luni si iar a inceput sa scartaie . Oare care`i problema\cauza ?

Comment

Am avut aceasta problema si am fost cu ea la garantie ...Nu are nici pe dreaq a zis mecanicu ala de romania .... Se rezolva imediat ...A luat omu un tub cu o pipeta in cap in care probabil avea ulei ceva ... A desfacut chederul exterior al usii(ala de la baza geamului) si a picurat acolo cateva picaturi a ridicat si coborat geamu de cateva ori si gata nu mai dam nici fata de usa jos nici macaraua nu mai trebuie schimbata pe garantie si clientu multumit ca nu mai scartaie

Comment

Ce chei imi trebuie sa strang suruburile de la macara? Ca sa nu dau fata de usa jos degeaba...
                                Ca dupa ce mi-au revopsit usile pe stanga, au inceput iar sa scartaie si sa se auda o bataie in usa cand trec peste denivelari. Precizez faptul ca inainte de revopsire le rezolvasem pe garantie.
                                sigpic
                                Ambition 1.5 dc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google