Scartait De Geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si in mers,cand iei o groapa,se aude de parca se sparge.....Pe partea mea,a soferului

Am uitat sa specific ca sunetul vine doar cand geamul este putin coborat!

post editat:
    nu mai posta consecutiv, ai 10 minute in care iti poti edita postul
    Last edited by crististreulea; 2 November 2008, 13:56.

Comment

Cum este posibil la o masina de 11000 euro sa scartaie geamurile?!!!Mai aveti putin si spuneti ca e bine ca are si volan...!Asa este, pt romania este masina viitorului.Sunt atatea masini la acelasi pret,sau mai ieftine care etanseaza foarte bine la geamuri si nu numai si nu zdrangane,scartaie, troncane etc... .
      a fost o mare teapa masina asta.Cu toate dotarile obosite pe care le are nu trebuia sa coste mai mult de 6000 euro.

Comment

Si de ce ti-ai mai cumparat DACIA?
        sigpic

Comment

Cred ca nu a auzit de unde vine scurtat DACIA. DACIA= Daca Ai Cap Ia Altceva)
          I HAVE A !sigpic
          fara linkuri externe in semnatura

Comment

Originally posted by liv_007 View Post
            Cum este posibil la o masina de 11000 euro sa scartaie geamurile?!!!Mai aveti putin si spuneti ca e bine ca are si volan...!Asa este, pt romania este masina viitorului.Sunt atatea masini la acelasi pret,sau mai ieftine care etanseaza foarte bine la geamuri si nu numai si nu zdrangane,scartaie, troncane etc... .
            a fost o mare teapa masina asta.Cu toate dotarile obosite pe care le are nu trebuia sa coste mai mult de 6000 euro.
            Ia vinde tu Logan-ul si ia-ti altceva de banii aia plus diferenta...Dar cand o scartaii si masina aia "straina" sa nu-ti para rau!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Inseamna ca cei care au DACIA nu au cap?))))
              sigpic

Comment

@esmeron: E de la macaraua geamului, sigur.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Aceiasi problema o am si eu .. Cum o putem remedia ? help

faza sta in felul urmator .. pe ultima portiune cand ridic geamul se aude un scartzait fortat .. iar la denivelari .. cam druncina geamu.. se aude un sunet... ticait asa... nu il pot descrie.. poate o fi de la macara.. ?
                  Last edited by MirCip; 4 November 2008, 20:34.

Comment

Scartaitul despre care ziceam cu ceva vreme in urma era chederul care se aseza pe tabla. Aiurea, parerea mea. Ar fi putut sa nu existe, ca si alte chestii mici care se puteau rezolva FARA costuri. Dar atunci nu mai era o masina atat de controversata.
                    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Daca chederul ala nu exista, cum se etansa sa nu intre apa in usa? Si cum se curata geamul de mizerie si apa sa nu intre in usa?
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am auzit ca vor aplica tehnologie star trek si vor pune un camp de forta in locul chederelor.

@MirCip:
                        Poate ca geamul are un mic joc in plan orizontal pentru ca nu se fixeaza bine in cheder.
                        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Deci .. Prin urmare.. Tre sa curatam chederul ? Geamul se ridica foarte bine .. Dar e stresant sunetu ala in mers.. Daca nu am casetofonu dat drumu`

Comment

Si la mine aceiasi problema.Dar la mine nu scartie, ci trosneste ceva atunci cand ridic geamul.Trosniturile se aude pe interior in bandoul acela negru de plastic de la baza geamului usa sofer.

Comment

MirCip, daca mai ai masina in garantie, incearca o schimbare de cheder. E posibil ca asta sa-ti rezolve problema.
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Mai am 1 an de zile .. o sa incerc sa o rezolv

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google