Scartait De Geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

andrei, n-am zis sa nu existe deloc. Dar cum la alte masini se poate...
    Si nu ziceti nici unul dintre voi ca "la banii astia...", ca nu tine argumentul!
    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

salutare, am vazut ca nu s-a mai scris de mult pe aici.
      Am si eu o problema asemanatoare cu ce au zis baietii, numai ca la mine scartaie pe la jumatate. Ca si cum ar freca geamul de ceva. Cred ca s-a acumulat mizerie acolo. Are cine idee cum se curata cel mai bine periile alea de la cheder. Un prieten a fost la dealer si i-au zis ca ar costa 150 RON curatarea nu stiu cum mama naibii a chederului.
      sigpic

Comment

De banii astia ... Eu am spalat masina, am desfacut panoul interior, m-am dus la o vulcanizare, i-am dat o bere flacaului de acolo si mi-a dat un pistol de suflat (NU de umflat roti) cu care mi-am suflat ghidajele cu chedere de la geamuri. Beeeeeton. Nu mai scartaie, nu mai clantane. La spalatorie sa insisti sa dea pe la chederele de geam, ca acolo se aduna mama serpilor.
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

ca sa curat canalul/santul chederului trebuie sa dau jos panoul usii? Fii sigur ca nu o sa dau in veci 150 ron pt asa ceva. Curat cu periuta de dinti si banii aia tot nu ii dau.
          sigpic

Comment

Cum ziceam: la spalatorie, stai pe langa flacai sa dea ca lumea pe chederele de la geam, ca atunci nu o sa mai ai surprize sa traga geamul ceva in jos. Daca totusi ai ceva sub limita chederului, chinez scrie pe tine la cate suruburi ai si cat e de inghesuita usa pe interior. Dar faci economie la bani...

Comment

JR ai idee chederul ala exterior de jos se paote demonta? imi lasa dare de jeg pe geam cand il cobor si as vrea sa il curat si pe ala. intrebarea era daca se poate demonta asa pe pozitie fara sa demontez juma` de masina
              sigpic

Comment

Salut, mie imi scartie geamurile din spate dupa ce se inchid complet dar numai cand e foarte cald afara.
                Acum vara am "muzicuta"
                sigpic
                !

Comment

Nu am incercat, fiindca nu am avut probleme cu el. In schimb, la Dacia veche statea in ceva cleme. Ai grija cu plasticaraiele, ca daca crapa, nu prea le gasesti, iar daca le gasesti sunt scumpe...

Comment

Originally posted by yrman View Post
                    JR ai idee chederul ala exterior de jos se paote demonta? imi lasa dare de jeg pe geam cand il cobor si as vrea sa il curat si pe ala. intrebarea era daca se poate demonta asa pe pozitie fara sa demontez juma` de masina
                    Da poti sa il desfaci,pur si simplu tragi de el in sus,nu trebuie sa desfaci altceva.
                    sigpic
                    !

Comment

@vdmihai nu se rupe nimik?
                      sigpic

Comment

Nu se rupe nimic.
                        E prinsa ca o clema ,tu doar tragi in sus de el.
                        Cel mai usor e la geamurile din fata,le cobori de tot si apoi tragi de acel cheder in sus.Iese foarte usor.
                        Nu mai tin bine minte dar cred ca are o banda metalica iincastrata in cauciuc si aia il tine ca o clema pe usa,asa ca il mai strangi tu putin in mana inainte sa il pui la loc.

Daca vrei o sa pun si niste poze cand ies la masina sa fi sigur.
                        Last edited by vdmihai; 13 July 2009, 11:42. Reason: Completare!
                        sigpic
                        !

Comment

Eu am geamuri electrice, cand ridic geamul (aproape sa se inchida de tot) parca am numai pietricele pe cheder ma seaca la inima cum face!
                          Viteza ucide !!!

Comment

Incearca sa cureti cumva canalul chederului.
                            Eventual sa il dai jos si sa il speli cu o perie ceva.
                            Asa vreau sa fac si eu dar mie lene
                            sigpic
                            !

Comment

ms..... ma duc sa il demontez.....
                              sigpic

Comment

Dar voi nu aveti o perie ceva prin portbagaj?
                                Nu de alta dar de cate ori cobor la masina ca sa plec undeva,dau cu putina apa pe acolo (la toate 4 geamuri).si cu peria elimin toata mizeria stransa intre timp(praf,frunze,cracute din copaci,gainat de gugustiuci,etc..).
                                Daca voi o lasati sa se stranga pana ajunge geamul sa URLE,atunci pe langa acest sunet riscati ca sa va zgariati si geamurile.
                                Dar cred ca lenea este cucoana mare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google