Instabilitate.....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu miam facut testu de frina la auto europa acolo unde se face ITP`u si a iesit f bine
    la inceput asa mia facut si mie mi se parea ca frineaza destul de incet
    sigpic

Comment

Uzura accentuata a amortizoarelor mareste spatiul de franare .Calitatea pneurilor conditioneaza in buna masura procesul de franare ,la care se adauga presiunea corecta de umflare . Uzura plachetilor de frana mareste , de asemenea , considerabil spatiul de franare . Calitatea lichidului de franare este esentiala . Du-te oricum la un atelier specializat (dacia)!

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
        Inclin sa-i dau dreptate lui meseriasu, problema nu pare a fi din amortizoare/telescoape. asa a facut si dacia de la fostul loc de munca si era o bieleta de directie praf.
        mie îmi place că meseriasu ia notite de la posturile de mai sus le uneşte şi le postează în unul singur( de asta îşi spune meseriaşul? Chestia asta se întâmplă pe mai multe threade)

Comment

N-am observat asta...interesant ce zici tu acolo, o sa urmaresc, dar hai sa revenim la topic
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am avut o dacie care a facut la fel.
            Cand puneai frana brusca, tragea intr-o parte. Am schimbat bielete. Nu avea nimic la amortizoare.
            Pana la urma cred ca era de la etrieri, in orice caz banuiesc ca franele nu erau egale. Cred ca trebuia pusa pe stand. Nu am mai apucat sa vad de la ce e, nu am mai mers cu ea.
            Atentie! Desi pare o problema usor de controlat, eu era sa mor, de la Sighisoara la Brasov, pe mazga,frana brusca(un bou in depasire neasigurata), era sa intru sub un camion din cauza acestei probleme. Asa ca recomand calduros, urgent mers la stand si verificat forta de franare pe ambele roti...

Comment

Andreis masina este dotata cu ABS ?

Comment

Nu, in postul meu vorbeam de o Dacie bk . Am vrut sa arat cat de periculoasa e problema asta, chiar daca aveam impresia ca pot s-o stapanesc fara probleme.
                Legat de Lgn de care se vorbeste, nu stiu. Dar intre timp am citit primul post mai atent, spune ca trage aiurea si la accelerare. S-ar putea sa fie suspensia... sau directia... Dar atat de noua si in asa hal... Ciudat...
                Last edited by Seba; 28 March 2008, 12:18.

Comment

Daca amortizoarele sunt de vina si beneficiez de schimbarea lor in baza garantiei, atunci trebuie sa ma astept ca dupa 12 luni sa cada iar!Numai ca vor fi schimbate contra cost. Credeti ca este o practica a uzinei? Pentru ca mai stiu sigur doi loganisti care au schimbat amortizoarele in timpul garantiei.decat sa dau bani pe manopera si pentru alta pereche (timp pierdut)poate mai bine cumpar alt tip. ce ma sfatuiti?

Comment

In primul caz in care m-am lovit de pb asta era vorba de o supernova, luat totul in cheie,verificat la singe-sau la milimetru- nu am gasit rezolvarea, doar inlocuiind piese....Si am rezolvat cazul acela! Si dupa aceea mai multe, dar mult mai usor,fiindca sti unde si cum sa cauti defectele Experienta nu se dobindeste citind forumul-aviz Petroman, ci numai lovindu-te de probleme.
                    @superdeya, am amortizoarele la Lg de noi,adica stock, am obiceiul prost sa dau "pedale" chiar si pe drumuri rele dar nu am avut pb.Cred ca sunt amortizoare cazute dar la acele amortizoare defectul este evident...zgomote sau se vad pur si simplu scurse.
                    Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

Sunt mecanic de prin 94 (+ intretin doua firme de taxi si reprezentanta canon pe linie auto) dar niciodata nu mia placut sa repet ce spune altul(cei drept nu sunt "meserias" ci doar mecanic auto)
                      Last edited by darksid3; 16 July 2009, 12:20.

Comment

Am patit la fel cu Dacia veche

Am patit la fel cu Dacia veche . Daca se dezechilibreaza la accelerare e posibil sa ai probleme la bascula . La mine a fost desprinsa de lonjeron intr-o parte ! Grav! Am avut noroc sa nu-mi rup gatul.

Comment

Tare petroman
                          sigpic

Comment

Sunt mecanic de prin 94 + intretin doua firme de taxi si reprezentanta canon pe linie auto dar niciodata nu mia placut sa repet ce spune altul(cei drept nu sunt "meserias" ci doar mecanic auto)
                            IS 10 LNC Facebook

Comment

Ca sa nu mai deschid un nou topic intreb aici. Cand franez brusc se blocheaza rotile si incepe sa fuga fundul masinii. Deci nu am probleme la frane de genul sa traga intr-o parte in timpul franarii. In momentul in care franez puternic si se blocheaza rotile(pt ca nu am abs) fundul incepe sa alunece intro parte si pana nu las frana ea se tot duce.Cand e umed de obicei se intampla. Suspensii/amortizoare sport ar rezolva problema?
                              Last edited by Raoulemilian; 15 December 2013, 12:55.

Comment

Din ce spui tu, te-a lasat repartitorul frana spate.
                                sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google