dar totusi scoate fum alb dupa 4000
Simptome : S-a Dat Pe Ulei ? :(
Collapse
X
-
pai fumul alb trebuie sa miroase a ulei ars.daca uleiul nu este consumat prin ardere(segmenti uzati sau turbina uzata) in general uleiul pleaca pe la garnitura de la baie, garnitura busonului de ulei,pe la filtrul de ulei ,la simeringurile arborelui cotit sau in cel mai naspa caz daca baia e sparta.mai e si cazul in care e busit blocul motor.Cel mai frecvent e pe la garnitura de la baie.am avut o beleaua cu o dacie berlina care scotea fum alb si sarea busonul de la ulei din cauza presiunii.de fapt era un piston fisurat.Last edited by margelatu; 13 May 2011, 09:05.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
da nu pot sa zic ca nu am mers si in ture mari .. dar asta se intampla maxim de 2-3 ori pe saptamana ... in rest normal maxim 3000 de ture
Am mai auzit o varianta , uleiu fiind prost s-a supraincalzit si a inceput sa fie mancat . Asta nu ar fi o problema , ce imi toaca mie nervii acuma este fumul acela alb
Masina nu da rateuri in mers / pornire , trage la fel
Comment
-
Originally posted by Loganu View Postiese da-l in mama masii ... o sa incerc azi varianta sa pun masina la 15 cm de o bordua mai inalta sa o plafonez putin sa vad ce fum lasa pe ea ptr a imi da seama daca papa sau nu uleiLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
e foarte posibil sa fie garnitura de chiulasa sau un piston busit.la berlina de care povesteam pistonul s-a busit din cauza ca el mergea pe un amestec de benzina si gazolina de la rusi.berlina era pe injectie.sper sa nu fie decat garnitura sau segmentii.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by Loganu View Postsi ITP-ul l-am facut luni...nu putea sa zica domnu de acolo nimica..ca l-am facut pe buneLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Una peste alta 130 ml ulei consumati la 1000 km nu e nici o chestie asa de anormala. Trebuie vazut insa ce-i cu fumul alb si incearca sa nu o mai forjezi - ca poate a inceput sa mai oboseasca.
Ulei baga 10W40, mai ales ca vine vara. La toamna/iarna poti sa pui ulei mai subtire.
Comment
Comment