Simptome : S-a Dat Pe Ulei ? :(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hai logane, ne-ai lasat in ceata ? spune-ne ceva de masina, mananca, nu mananca ulei ? mult putin ? scoate fum ? nu scoate ? sau scoate fum doar in zilele pare ca pe vremea lu Ceasca ?
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

nici el nu stie exact ce si cum.
      @al!n teoretic nu se poate scoate dar se poate urca asa de sus incat nu ajunge niciodata motorul acolo si e cam sinonim cu scoaterea ei.
      sigpic

Comment

Aia da.
        Loganu zicea ca nu ii mai face figuri, probabil sa fi fost de la ulei, cine stie.
        AG 16 Y M A

Comment

Daca nu papa la el e foarte bine dar mp3' din dotare papa aproximativ 400 ml in aproape 12000 km si culmea ca pe joja nu se observa ca scade drastic nivelul.

mp3 din dotare la ultimul schimb am dat jos aproximativ 2.4 L + cel din filtru + a mai curs putin ca ma ars busonul sa zic maxim 2.6 L din 3 L . Lasat sa se scurga bine circa 1 ora uleiul folosit a fost castrol slx profesional bla...bla... 5w-30, folosit 11700 km ......km totali in prezent 96500 . Tin sa precizez ca scoate fum alb defapt mai mult abur cand o calc in limitare doar un jet si numai in sarcina nu stiu cum sa exlplic mai bine
          Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

Originally posted by givali View Post
            Eu am testat Dacia Oil 5w30 , Elf excellium 5w40 , si Castrol Magnatec 10w40 ..... le papa pe toate. Nu e o solutie cu schimbatul marcii de ulei ....
            Si a mea are GPL (aftermarket) si nu papa ulei deloc (~220.000 km.).

Originally posted by cristiancorbu View Post
            salut... eu am o solenza...logan de 1.4 am avut/2005 /25000km.cu solenza am 65 000km.baieti vorbim de motoare renault care sunt renumite pentru fiabilitatea lor dovedita dar mai ales pentru faptul ca NU PAPA ULEI! putini posesori de 1.4 mpi s-au plins de faptul ca masinile lor ,,papa ulei".
            Motorul meu sta mai prost cu compresia dar nu papa deloc ulei, confirm, iar kilometrii nu-s putini si-a vazut destule la viata lui.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Frate fara suparare vezi sa nu fi scos uleiul din cutie ca sunt apropiate unul de altul si in cutie sunt doar doi litri de ulei

Comment

E o posibilitate, dar nu cred ca Loganul e atat de neatent si atat de nepriceput astfel incat sa scoata uleiu din cutie, iti dai seama ca are alta consistenta imediat cum dai busonul jos ... plus ca te uiti si tu unde infigi cheia ...
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

@marianhws - de unde ai scos cantitatea aia de 2L in cutie?

@adyta - 400ml e in limite normale avand idee ca mai pierzi la masurare ce e in filtru si ce mai versi pe jos. La tine ar fii cam 200ml ceea ce e foarte bine.
                  sigpic

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
                    E o posibilitate, dar nu cred ca Loganul e atat de neatent si atat de nepriceput astfel incat sa scoata uleiu din cutie, iti dai seama ca are alta consistenta imediat cum dai busonul jos ... plus ca te uiti si tu unde infigi cheia ...
                    o-i fi eu neindemanatic )) da nici chiar asa..

Duminica am facut vreo 100 de km cu masina numai oras , am mers maxim 2700 de ture iar cand am ajuns acasa am pus-o iar la bordura si dai limitare pe loc timp de 30 de sec... NU A SCOS NICI PE DRACU

O perioada voi merge super batraneste si sa masor nivelu uleiului la 2 sapt ( aprox 500 de km parcursi in timpu asta)

Comment

n-are nimic masina. nu mai bagati in seama orice detaliu. benzina, cheie, talpa. de astea trebuie sa tineti cont
                      sigpic

Comment

vrei sa spui cand tu scoti 2 l de ulei din masina nu te ia putin panica )

Comment

Adi, acum sper sa nu fie cu suparare, dar eu nu inteleg o chestie. Am inteles-o pe asta cu panica atunci cand vezi ca scoti doi litri de ulei din motor, dar ce nu inteleg eu, este, cum sa nu verifici uleiul pe joja (operatiune care iti ia mai putin de 3 minute cu tot cu deschisul si inchisul capotei) nici macar o data, timp de 10 000 km si un an de zile.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

pentru ca am zis ca ce poate pati ... sincer si lenea a fost devina

Nu stiu taicamiu daca l-a verificat...dar nu cred

Comment

nu mi s-a intamplat pana acum ma uit la ulei o data la cateva mii de km. iar daca nici a mea nu vede toate stilurile de mers...
                              sigpic

Comment

Originally posted by Loganu View Post
                                vrei sa spui cand tu scoti 2 l de ulei din masina nu te ia putin panica )
                                intrebare , ai scos filtru inainte au dupa golire

daca aveai doar 2 l la polizoarele noastre deja se aprindea becu, cu 2 litri si ceva nu reusesti sa faci presiunea necesara

plus de asta un consum de 300ml la 10000 km este ceva cit se poate de normal nu uitati ca recuperatorul de ulei da direct in admisie
                                Last edited by mmaxalb; 19 May 2011, 17:45.
                                baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google