Cloncanit La Plecare De Pe Loc.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Chiar aveam de gand sa deschid si eu un topic cu problema asta cu toate ca n-am fost la vreun service pana acum. La mine nu face atat de tare pe cum explici tu, dar e enervant cand pleci dimineata , cand e liniste sa auzi "clonc".. Voi schimba bucsile de la bara stabilizatoare pt inceput, din ce am citit p'aici. Bft!

Comment

si la mine se auzea un trosc la plecarea de pe loc,in marsalier, se auzea mai des cand era frig.Am mers asa cu ea vreo 10000 km, fara sai dau de cap, pana intro zii cand am verificat un suport de la cutie(cel putin cred ca e de la cutie), avea ambele piulitele slabite, si cand plecam se misca tot ansamblul, care producea zgomotul respespectiv.
      Unul din suruburi il gasesti sub baterie dupa ce dai jos plasticul pe care sta bateria, se vede surubul prin gaura rotunda din suportul de tabla al bateriei, iar celalalt e un pic mai in fata, cum te uiti la senzorul de marsalier din cutie( cum te uiti pe la motor, nu de sub masina). sper ca a-ti intels ce-am zis

Comment

Am schimbat (din alt motiv) bascule, bielete antiruliu, bucsi bara stab., capete de bara si tot se aude. Parerea mea este ca sursa cloncanitului este flansa, bieleta directie sau planetara.

Comment

Salut, acum am si eu aceasi problema si de o luna cei de la mine din judet incearca sa-si dea seama ce are masina... mi-au schimbat bucsile la bara antiruliu.... si au verificat tot trenul mobil dar zgomotul persista. Poate sa-mi recomande cineva ce piese sa le zis sa urmareasca mai atent cand o sa mai trec pe acolo?
          Merci!
          Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață! © â„¢

Comment

La mine la plecare de pe loc nu conteaza inainte sau inapoi cu rotile putin virate sau chiar deloc si la anumite denivelari si aud poc poc poc si iara poc..capetele de bara au fost schimbate,directia facuta, planetara nu cred ca ar fi sau cine stie..la ce sa ma uit..?

Comment

verifica-i capetele de bara, este posibil sa aiba un mic joc

Comment

ok,am sa verific..daca e asa, ma duc peste ala la service sa-i arat ce treaba buna face:

Comment

am si eu o problema asemanatoare numai ca la mine se aude cand plec cu 1-a din ambreiaj se aude ca un trosnit ... am fost cu masina la service si totul este in regula ... sa fie de la cutie ?
                  From Miami 2 Ibiza
                  Voucher
                  http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

salut! eu de ex am patit sa merg cu 1 la relanti pe un drum cu denivelari se auzea un cloncanit foarte ciudat, peste cateva saptamani am descoperit si cauza...nu era plin rezervorul de spalare parbriz...si se auzea foarte nasol

Comment

La mine nu cred ca e asta ca trosneste chiar tare si simti cand trosneste dar foarte putin! Dar am sa umplu si rezervorul ala!

Comment

Am verificat si reverificat,,,Capetele de bara "de origine" asa ar trebuii sunt cam dubioase..!!

Cel din dreapta are un joc enorm..si au ambele 2000 KM!!

Revin cu o intrebare..jocul capului de bara e sus-jos nu?..Nu pe rasucire ,ca asa se misca ambele!!???

Comment

Originally posted by sKyb0y View Post
                          am si eu o problema asemanatoare num ai ca la mine se aude cand plec cu 1-a din ambreiaj se aude ca un trosnit ... am fost cu masina la service si totul este in regula ... sa fie de la cutie ?
                          Naiba stie de unde este, dar se poate merge mult si bine asa.
                          Eu prima data cred ca l-am auzit si simtit pe la vreo 50000 km.
                          De pe la vreo 80000 km nu prea l-am mai auzit.
                          Merge... ))

Poa sa fie un capat de bara, un pivot, rotula axiala...
                          Nu-mi bat capu, merge bine, nu troncane.

PS: din partea stanga il aud cand trosneste

Comment

ma inscriu si eu in club.

cand plec de pe loc sau cand masina se misca foarte incet la ralanti ( pe liber)
                            se aude un clonc scurt
                            pare sa vina cand de pe stanga cand de pe dreapta si se simte cum rezoneaza scurt in caroserie.
                            prima data a aparut pe la 30.000 si avea intensitate foarte mica. de atunci se aude din ce in ce mai tare

- am eliminat transmisia dintre cauze.
                            - am desfacut toata articulatia fata. flanse amortizoare, bielete antiruliu, capete bara, bascule.....totul este beton
                            - am incercat sa o fac eu, am fost in 2 reprezentante ( AMG si Dacoserv )

- zgomotul persista

Comment

Bieleta antibalans ai verificat-o?

Comment

s a mai discutat de 10 mii de ori despre bieleta aia. nu aia este cauza.

s a verificat tot. flanse, rulmenti, amortizoare, arcuri, talere, capete bara si bielete, pivoti, bucsi bascula, bucsi bara, bielete antiruliu.
                                am tras de ele de le au gasit dracii si le am strans pana au parait. am strans caseta de directie.... tot tot tot

face clanc clanc scurt, prima data stanga si dupa dreapta. si rezoneaza in caroserie, in bersou. ca o bara metalica tensionata care scapa din prinderi

cand plec de pe loc usor ( ca daca ii dau 6000 rpm nu mai face ) sau cand ia o denivelare cu o singura roata

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google