Scirtiit De Roti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scirtiit De Roti

de vreo saptamina ,am observat ca loganului meu , ii cam scirtiite rotile in viraje strinse.mentionez ca nu am calcat frina si se aude preponderent pe partea stinga fata.viteza este cea de oras de provincie si conditionata pe de alta parte de sensuri giratorii= acestea sunt virajele strinse.
    as dori sa ma ajutati cu ceva sfaturi.

Ce anvelope folosesti? Sunt vechi, tocite?

Scartaitul anvelopelor apare de obicei cand acestea pierd aderenta.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

anvelopele sunt noi ,dunlop sport winter, ce-i drept sunt de iarna.am fost cam puturos.dar pina acum o saptamina nu facea asa.

Comment

schimba cauciucurile si verifica directia
        sigpic

Comment

Dar unghiul de fuga...?
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Originally posted by golan 12 View Post
            anvelopele sunt noi ,dunlop sport winter, ce-i drept sunt de iarna.am fost cam puturos.dar pina acum o saptamina nu facea asa.
            Pana acum o saptamana nu erau 30 de grade afara.

Incearca unele de vara, e normal ca anvelopele de iarna sa scartaie in unele curbe atacate mai in forta. Daca vei continua sa mergi cu cele de iarna, vara, le vei toci aiurea si vei avea doar "neplaceri": zgomot mai mare la rulare, aderenta scazuta pe curbe si pe franare etc.
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Verifica presiunea din anvelope.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

multumesc pentru raspunsuri stimati loganisti.uneori e foarte bine sa asculti,asculti,asculti si sa rumegi informatia .

Comment

in primul rand, schimba gumele, daca nu vrei sa-ti bati de joc de ele. o sa le temelesti pana vine frigul, daca le scartai acum...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

eu am obs treaba asta doar cand e incins bine astfaltul...adica de la 30 + afara.

Comment

Asa face si la mine cand este cald afara si asfaltu este incins...cand este putin mai racoare afara numai scartaie

Comment

golan 12...E posibil ca (,) cauciucrile sa piarda aderenta...pentru ca sunt de iarna...
                        De aceea sunt doua tipuri de cauciucuri...de vara si de iarna...sa-si faca treaba fiecare pentru anotimpul pentru care au fost proiectate.
                        Sau poate "asfaltul" se inmoaie.
                        sigpic

Comment

Si cauciucurile mele au inceput sa scartaie.
                          Anu trecut am facut un drum pana la Braila si erau 36 de grade afara si nu am avut absolut nicio problema,acum,dintr-o data au inceput sa scartaie si nici nu a trecut temperatura de 25 de grade.
                          Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa dau rotile jos si sa le vopsesc.
                          Trebuie sa imi fac iar unghiul de fuga pt treaba asta?
                          Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                          My ride

Comment

daca ai dat jos doar rotile nu mai trebuie sa faci reglaj de directie
                            off-topic: e impropriu spus "unghi de fuga", la logan poti regla doar convergenta, pentru fuga si cadere nu exista reglaj

Comment

Punk nu cumva ai amestecat rotile intre ele? Ca daca le-ai inversat din greseala atunci uzura in forma de "fierastrau" a trenului de rulare acum musca din asfalt pana isi inverseaza sensul .
                              Pain brings out the truth in us all...
                              ...how much truth can you stand?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google