Si la mine scartaie intr-o veselie cauciucurile dar numai cand e incins asfaltul (si la 20-30 km scartaie in curbe de 90 grade). Am Michelin Energy pe masina si cauciucurile au 40000 km... Nu cred ca e problema de directie. Asa mi-au facut si vara trecuta si acum 2 ani. Si asta face doar cand e foarte cald afara (peste 25 - 30 grade)
Scirtiit De Roti
Collapse
X
-
Daca reusesti sa faci o filmare din care sa reiasa ca anvelopele tale scartaie la 20 km/h, intr'o curba de 90 de grade, eu accept orice provocare din partea ta si voi cere singur sa mi se dea "BAN" pe forum pe o perioada aleasa de tine.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
@Eugen nu le-am inversat,am dat cate una jos,am vopsit-o si am pus-o la loc,atata tot.
@Niki ale mele scartaie si la 5km/h(nu cred ca e mai mare viteza,doar ies din cartier) intr-o curba de 90 de grade,deci este posibil.A,si am tot michelin energy cu 56000 km facuti.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
..nu sunt chiar slick-uri..mai au cate 2 mm pana la semnu ala care nu stiu cum ii zice
Am un prieten cu un 206 care tot asa pateste si tot michelin energy are(desi ale lui sunt mult mai forjate).
Pana sa dau rotile jos eu nu am avut probleme.Last edited by Punk; 1 June 2011, 14:12.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
La taxiuri am vazut ca scartaie, chiar si la o intoarcere la 5-10 km/h dar banuiesc ca au "slick-uri" si din cauza asta. In rest nu prea am auzit si nu mi s-a intamplat la nicio masina condusa de mine sa scartaie rotile fara sa le duc eu la limita de aderenta, nici vorba de sens giratoriu abordat normal cu scartait de roti. E si mai mare rasul sa mergi ca tot omul, si sa-ti chiraie rotile.
Comment
Comment