Nu Pleaca De Pe Loc !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu Pleaca De Pe Loc !

Salutari ... am si eu o problema grava zic eu si anume nu imi pleaca masina de pe loc in orice viteza ar fi. Intra in orice viteza, cu / fara ambreiaj, se ridica vitezometrul atunci cand accelerez in viteza dar nici cea mai mica intentie de a pleca de pe loc. Este un logan din 2005 ianuarie, 1.6mpi.

As vrea sa imi spuneti care ar putea fi cauzele.

Multumesc !
    Logan 1.6MP

Vezi sa nu fi iesit vreo planetara din cutie.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Cablul ambreiaj e intreg? Ambreiajul cupleaza?

Comment

treaba e din ambreiaj.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

ar trebui sa curga ulei sau ceva daca e planetara iesita din cutie ?

cablu de ambreiaj e intreg, ambreiajul cupleaza ....

cand accelerez si masina e in viteza, urca si vitezometrul !
          Last edited by 89aLe; 7 June 2011, 15:49. Reason: Automerged Doublepost
          Logan 1.6MP

Comment

Nu curge nici un ulei. Nu e nevoie sa iasa tot capatul planetarei, e suficient sa fi iesit stiftul/cui cilindric/pana (fiecare ii spune in alt fel).
            Cutia se invarte ca si cum ar fi gata sa plece, dar nu transmite miscarea catre roata, prin planetara. De aia iti arata ca vitezometrul urca.

Comment

in a3-a, a4-a , a5-a se aude un zgomot ca si cum sar invarti un metal in gol ....
              Logan 1.6MP

Comment

aaaaa daca se aude si zgomotul, e clar. Desfa rotile si vezi care planetara nu e la locul ei.

Comment

Se pare ca nu a fost de la una din planetare iesita din cutie .... este ceva de la cutie ... si urmeaza sa desfaca cutia de viteze sa vada ce e ....
                  Logan 1.6MP

Comment

n-o mai chinui, nu-i de la planetare. trebuie desfacuta cutia.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

nu o mai chinui ... asta urmeaza sa se intample sa desfaca un mecanic cutia ...

sper sa fie ceva minor si sa nu necesite schimbarea cutiei ...
                      Logan 1.6MP

Comment

Patineaza discul de ambreiaj.schimba chitul de ambreiaj.D-aia intra in viteze fara sa calci ambreiajul.
                        CT-97-VIPsigpic

Comment

S-a gasit problema ...

sigurantele de la diferential planetara stanga .... s-au rupt ...

urmeaza sa fie schimbate maine ... voi reveni cu un post unde voi spune cat a costat in cazul in care se mai intalneste cineva cu problema asta pe viitor !
                          Logan 1.6MP

Comment

siguranta de la planetare ?
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

da ... cred ca nu am explicat eu bine daca nu ai inteles ... nu ma pricep prea tare in domeniu ( mai deloc ).. Asa mi s-a spus ... sigurantele de la diferential de la planetara stanga ... s-au rupt
                              Logan 1.6MP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google