orcita benzina as avea martorul benzina ramane aprins si apare nici o liniuta la benzina
Problema Linute Banzina .nu Mai Apar Deloc
Collapse
X
-
Salut.
Ai desfacut de curand ceasurile?E posibil s anu mai faca atingere cum trebuie displeyul.
Daca nu ai umblat e posibil sa se fi ""ïnecat"plutitorul pompei de benzina.
Numai bine.
ps:cita benzina ai bagat?baga peste 10 litri si misca[clatina] putin de masinaUn Logan----YNG-----
Numai bine.
-
Scoate +ul de la baterie, pune-l inapoi si iti va indica normal (doar il scoti si il pui, nu cu 10 minute, 3 ore, etc..) . Asa am patit si eu, se aprinsese becul, bagasem benzina si tot a ramas aprins desi in meniul secret aveam 9 litri. Am scos instant borna de + de la baterie si am pus-o inapoi iar dupa aceea totul era normal, doua linii.
Nu merge nici cu reset CB sau alte manevre, am incercat totul si ultima solutie era borna.
Comment
-
urmeaza urmatorii pasi :
-baga cheia in contact...
-apasa(si tine apasta) pe butonul din bord....
-pune contactul.....(in continuare ti apasat)
- la un moment dat,(dupa aproximativ 5 secunde) acele vor incepe sa se invarta, atunci iei degetul de pe buton si mai apesi de 3(parca) ori pana iti arata cati litri ai in rezervor
-apoi ti iar apasat pe buton pana coboara acela(se opresc) si ar trebuii sa se rezolve....
la mine merge de fiecare data
incearca asta inainte de a scoate borna sau sa demontezi masina
bafta0.9 tce SL plus
Comment
-
daca s-a busit sonda litrometrica .. interventia ar fi sub bancheta spate. Se poate verifica , scoate si eventual inlocui.
In fine la mine asa a fost si imi indica 0l in toate cele.
Normal daca nu mai merge.
Sper ca nu e cazul (eu am diesel) dar asta ar fi situatia mea. Am descris in alt thread.
Comment
-
A inceput sa imi faca si mie figuri liniutele alea.
Treaba sta in felul urmator: daca mi se aprinde martorul din bord si ma duc si bag fain frumos benzina,nu imi urca nicio liniuta.
Dau in meniul secret,resetez si isi revine.Si asa patesc de fiecare data.
Unde ar fi problema?Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
Comment