Am Gasit 2 Mufe Si Nu Stiu Ce Ii Cu Ele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

n-as crede, astia se uita la fiecare cm de sarma de cupru. und enu trebuie, nu se pune. gandeste-te ce inseamna ca si costuri ce inseamna sa pui pe 100000 de masini pe fiecare 3m de sarma in plus...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

am incercat azi faza cu becu, si nu merge, m-am uitat si in fata dar nici in uch nu intra nici un fir unde ar trebui sa intre firul de la contactorii spate, is intr-o dilema totala cu masnia asta.si ca sa va mai zic cateva ciudateni, mi-se aprinde becul in bord la erbegul pasagerului, desi ca eu nu am asa ceva, dar se stinge deodata cu cel de la sofer, si alta faza catodata daca am deschisa usa de la porbagaj ma trezesc ca se blocheaza singure usile, fara sa fac nimic

eventual ar putea sa confirme alti posesori de mcv prezenta acestor mufe neutilizate?
      Last edited by mmkn4325; 17 June 2011, 19:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

aia cu martotii de airbag cand pui contactul e ok.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

deci, ca si concluzie s-ar putea sa fie pt abs, multumesc de ajutor

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google