If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am gasit cu ceva timp in urma 2 mufe, am presupus ca la ele ar trebui legate contactorii pentru usile spate, asa ca am cumparat acei contactori, pe cand sa le pun sus mi-am dat seam ca nu pusca, de la ce ar putea fi mufele?
mentionez ca le-am gasit in in zona usilor spate, in zona unde is acele gaurele acoperite cu plasticuri
am un logan mcv
eu zic ca ar fii mufele de la senzorii de ABS de la un cablaj mai evoluat decat are masina ta dotari. Daca cumva nu ai ABS atunci cresc simtitor sansele sa am dreptate
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
o fi, eu stiam ca firele de la abs sunt in exteriorul caroseriei, "pozate" pe dedesubt. desi nu-i exclus ca firele alea de pe aripi la un moment dat sa intre in cablajul masinii. ar fi destul de ciudat, ca in fata trebuie sa iasa din habitaclu ca sa mearga la pompa abs.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
pai da , dar daca el nu are ABS pe masina si cablajul de spate a fost totusi cu ABS e normal ca nu le-au mai intins pana la exterior si le-au camuflat si le-au lasat inactive. Pe fata difera mult cablajul in functie de nivelul de echipare , e clar ca nu-ti pune degeaba pe Ambiance un cablaj cu macarale si oglinzi electrice , dar pe spate sunt acelesi dotari la toate , singura diferenta fiind ABS-ul . Si probabil a fost mai simplu sa conceapa un cablaj care sa mearga pe toate modelel indiferent de nivelul de dotari.
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment