Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Robram,poate ai noroc sa nu-ti mai curga ulei,si eu sunt cu in aceeasi problema,am 2000km cu ea si deja am gasit urme de ulei pe la capac.Faptul ca ti se pare ca trage mai bine n-are nici o legatura cu stransul suruburilor.Totusi nu sunt ferm convins ca ar da si pe la simering....M-am uitat cat am putut vedea pe margine la baia de ulei sub fulie si pare uscat,pare mai degraba un fel de scurgere pe la capacul de la distributie.Oricum o tin sub supraveghere.
    = ABS Plus 1.6 Mpi =

Comment

• @robram: E doar o auto-sugestie treaba cu accelerarea dupa remedierea problemei. Nu are cum sa accelereze mai bine dupa o asemenea reparatie, chiar daca au fost modificati parametrii de intindere ai curelei de distributie.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Andrei dar invers poate sa fie?
        Adica dupa remediera masina sa fie mai lenesa??

Comment

• Nu, nici asta nu se poate intampla.

Comment

• La ph2 oare mai exista problema cu uleiul pe la distributie?

Comment

• Posibil, ca pinionul tot de Sinterom e facut...

Comment

• Nu stiu ce sa zic insa daca nu s-a rezolvat cred ca e o problema care trebuia rezolvata de mult

Comment

• Pe mine m-au programat pe 27 luna asta la service si problema am observat-o fix pe 27 luna trecuta. Intrebarea mea este: credeti ca are ceva daca fac un drum de Constanta cu ea asa, sau mai bine gasesc alta alternativa?
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Dupa parerea mea daca mergi normal cu ea nu are nimic.Si eu am circulat inainte sa fiu progrmat sin u s-a intamplat nimic,cel putin asa sper!

Comment

• Sa nu se mearga in regim de turatie ridicata, altfel nu sunt probleme.
                      Last edited by andrei; 18 August 2008, 20:10.

Comment

• Mergi linistit, nu vor fi probleme.

Comment

• Salutare tuturor! M-am uitat sub capota unui renault simbol de 1.4 si am observat ca are aceleasi pete de ulei la distributie ca si loganul.
                          Mentionez ca zilele urmatoare ma duc in service a doua oara pentru scapari ulei pe la ditributie. Am crezut ca in urma etansarii capacului de distibutie am scapat de probleme dar m-am inselat. Dupa 2500 de km sunt din nou pete de ulei pe la distributie, sper ca se va rezolva problema. Mentionez ca nu mi-a scazut uleiul din baie si autoturismul merge foarte bine.
                          sigpic
                          VIATA ARE PRIORITATE

Comment

• Acum vin de la service. S-a facut pe garantie, au schimbat kitul de distributie si pinionul ala Siterom pe care l-am vazut cu ochii mei. Partea nasoala, pentru cei care nu au vazut cum se schimba pinionul ala, e ca trebuie desfacuta fuzeta dreapta, planetara, desfacut cadru' motor, desfacuta baia de ulei, astea pe langa ce se desface de obicei la un schimb de distributie. Dar, sper ca nu vor aparea probleme. Am fost la un mecanic care chiar mi-a placut cum a lucrat, adica se vedea ca stie exact ce sa faca si cum sa faca. A durat o ora demontatul, o ora 45 aprobarea de la uzina si inca o ora si un pic montatul. Ce m-a impresionat e ca in timpul ala de o ora jumate de asteptare, tipul s-a apucat si a spalat baia de ulei, pompa de ulei si toate piesele pe unde a mai curs ulei. Vi-l recomand cu cea mai mare caldura pentru orice fel de problema.

Comment

• Il recomanzi dar nici macar nu ai spus care Service .
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Asa este Cristi_LCD, scuze! Am fost la Meridian Vest. Ideea e ca eu nu recomand service-ul, probabil si acolo sunt lepre. Eu recomand omul care s-a ocupat de masina. Pentru detalii, contactati-ma pe PM.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google