Mai conteaza si la ce mecanic nimeresti sunt multi care au trecut pentru chestia asta de cel putin 2, 3 ori prin service.
Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie
Collapse
X
-
Si asta conteaza, dar si cu ce piese repara distributia, daca pune tot semering de la Sinterom din lotul cu probleme e clar ca o sa curga iar.
Comment
-
Ce ciudat ... Se cunoaste ca semering-urile de la Sinterom au aceasta problema si de catre uzina si totusi il mentine ca furnizor in continuare si le inlocuieste pe cele care dau ulei cu unele de provenienta Renault France . Cred ca daca nu observi nici pe ei nu-i intereseaza . Va dati seama cat lume exista in tara care si-a luat Logan si nu a mai deschis capota in ultimii ani sa vada ce se mai petrece pe acolo (unii-si prind si urechile si nici nu au ochiul format pentru deficientele aparute)1.6 MPi Icy White
Comment
-
Se vor deteriora supapaele si costul de reparatie va fi peste 1.000-1.500 lei.
Comment
-
Originally posted by Razvan_1980 View PostNu pricep ce legatura are geometrica cu schimbatul distributiei si a pinionului.
Am intrebat mai multi mecanici si toti zic ca nu are nici o legatura geometria rotilor cu aceasta operatiune.
Comment
-
Salut,
Logan Ambition 1.6, masina este an fabricatie februarie 2008 - cumparata in iunie 2008. Pe la 1000km am observat mici stropi de ulei la interior capota, in dreptul curelei si in dreptul ABS-ului. Nu am realizat ca ar fi vreo problema si am sters acele pete ( cu scopul de a vedea daca mai apar pe viitor ). Am uitat intre timp de acest incident. Astazi, am completat lichid de parbriz si am observat ca petele au reaparut .... Intre timp am parcurs 3300km. M-am dus glont la service. Am vorbit cu un inginer de acolo, am ridicat capota si ......... ( erau doi ing. ) .... Si-au aruncat cate o privire discreta apoi m-au invitat in birou, au facut o factura pe care am apucat sa vad doar ca este pe zero. Mi-au spus ca o sa ma sune sa vin cu masina pentru reparatii. Din privirile lor am inteles ca stiau foarte bine care ar fi problema. Am citit thread-ul cap-coada si sunt curios ce pise-mi vor inlocui si daca se va rezolva problema .... Acum sunt cunoscator
Revin cu informatii !!!
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSi asta conteaza, dar si cu ce piese repara distributia, daca pune tot semering de la Sinterom din lotul cu probleme e clar ca o sa curga iar.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostUleiul va ajunge pe cureaua de distributie, va deteriora structura ei, si intr-un final se va rupe....sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Eu stiam ca doar daca curge pe curea motorina sau benzina, dar e posibil si de la ulei, de aceea am intrebat daca e sigur de cele afirmate.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
In marea lor majoritate sunt de poliuretan. ( depinde de fabricant- unele sunt rezistente la ulei, altele mai putin)
In timp ce cureaua sincrona clasica e formata din policloropren ( material ce isi modifica structura chimica, in prezenta uleiului).
Lamurit sorinj?
PS: data viitoare foloseste un alt ton cand ai nevoie de lamuriri.
Toate cele bune.Last edited by Cezar; 29 September 2008, 16:03.
Comment
Comment