If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Romanu e inventiv, ultima moda de schimbat ditributia cu bani putini: ai 60000 km (si trebuie schimbata desigur) - cunosti pe unu' din mecanici, ii dai ''dreptu'' si-ti schimba distributia la 60000 dar pe garantie (baga de vina scurgerea).
Cu tot cu atentii, iesi la jumate de pret.
Eu am 11000 km cu tigaia mea si nua am avut beleaua asta.Masina e din septembrie 2007 ar trebui sa ma astept si la asta?Ii dau foc.In conditiile in care eu nu fac abuz de pedala de acceleratie.
E adevarat ca o faci pe garantie,dar numai gandul ca dai o gramada de bani ca sa stai linistit o vreme si cand colo.....E de rasul curcilor sa ai probleme de genul asta la o masina noua....Hmmm,motoare pe care Renault si-a pus blazonul !?!?
Daca toate piesele si subansamblele ar fi originale RENAULT, garantat n-ar mai exista probleme de acest gen.Dar ce sa-i faci, trebuie sa mai manance si altii o bucata de paine.
Ca o paranteza, turbinele la TDI-urile vw., n-o sa va vina sa credeti dar sunt facute in ROMANIA.
E adevarat ca o faci pe garantie,dar numai gandul ca dai o gramada de bani ca sa stai linistit o vreme si cand colo.....E de rasul curcilor sa ai probleme de genul asta la o masina noua....Hmmm,motoare pe care Renault si-a pus blazonul !?!?
Nu te aprinde prea tare.
La mine la firma:
-Mercedes E280 4MATIC, fab. 2000, la 45 000 km setul motor schimbat pentru ca consuma ulei.
-VW Passat V6 4 MOTION, fab. 2000, la 35 000 km, motorul complet schimbat pentru ca s-a spart.
-Audi A8 3.0 TDI, fab. 2007, la 20 000 km avea o bataie la motor. Rezultatul: 2 luni de stat in service cu inlocuit setul motor.
-Audi A6 2.0 TFSI, fab. 2007, la 17 000 km, setul motor schimbat pt ca dadea ulei pe chiulasa si consuma ulei intr-o veselie (nu 1l la 1000km cum e dat in carte).
In schimb Peugeot-uri, Renault-uri, Land Rover-uri si nu in ultimul rand Loganuri care predomina, nu au avut parte de service decat la revizii.
Am avut si eu un Logan pe mana de la firma aproape 3 ani cu care am facut numai eu 100 000km (forja la greu) si nu am calcat in service decat la revizii.
Asa ca nu mai blamati Loganurile, pentru ca sunt masini extrem de fiabile. Spun asta dupa un test de anduranta de 100 000km fara probleme, si pot sa spun ca asta a fost motivul care m-a determinat sa-mi iau Logan si nu alta masina concurenta la pret (daca aveam bani imi luam Golf 5 sau Octavia 2 dar...)
E adevarat, si eu am avut problema cu uleiul la distributie, dar s-a rezolvat in 4 ore, si pe garantie.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Si eu care vroiam mertan si audi.Am vazut si eu multe loganuri de la firme care mancau jar si nu au avut nici o buba desi multe din ele aveau peste 100 de mii .Nu stii ce draq de masina sa-ti mai cumperi in ziua de azi ca sa nu meri pe la service asa repede.
Daca toate piesele si subansamblele ar fi originale RENAULT, garantat n-ar mai exista probleme de acest gen.Dar ce sa-i faci, trebuie sa mai manance si altii o bucata de paine.
Ca o paranteza, turbinele la TDI-urile vw., n-o sa va vina sa credeti dar sunt facute in ROMANIA.
Segmentii pt. Ferrari au fost facuti o perioada in Romania (Galati) la MEHID S.A. Asa ca nu ma mai mira nimic!
Ieri cand stergem motorul am observat si eu ulei in zona distributiei , si pe scut .Am bagat mana pe acolo m-am murdarit bine de ulei. Eu am dCi de 65 cp , dar la diesel nu am gasit nimic despre "ulei pe la distributie". Posibil sa fie de la semeringul de la distributie?Cam ce pret are ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment