Acu' dam cu presupusu, dar ce vad eu acolo nu e simptom de pinion defect cum e la astea cu defect de fabrica.
Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie
Collapse
X
-
deci..in poza ti-am aratat unde lacrimeaza putin de tot..dar constant (de asta nu ma ingrijorez) o fi un surub mai nestrans...
unde e pata...nu am reusit sa fac poza...din comoditate..tre sa ma bag pe acolo cu mana...etc..dar cand se face timp frumos afara, am sa pun si poza.
uite..unde am pus sagetile rosii...pe acolo sub fulie in capatul motorului cum te uiti de prin partea cu 'pe unde pui apa la stropitoare' .Attached FilesLast edited by mumus; 12 July 2009, 11:09.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
poate sa fie ulei scurs de la schimbul de ulei,care daca e asa nu trebuie sa it ifaci griji,dar e bine sa mergi sa speli motorul ca nu are nici o treaba,mai ales ca ai iesit din garantie si atunci iti vei da seama daca da cu ulei,acum ai praf acolo si iti suge mizeria uleiul scurs daca curge asa cu motorul curat iti vei da seama mai bine daca curge sau a fost de la schimb,in cazul in care curge de la semering nu te juca cu focul de la un banal semering care costa nu stiu cat dar nu foarte mult,risti sa distrugi retine MOTORUL,daca e de la semering sfatul meu ca tot umbli la distributie schimba si cureaua,nu face-ti prostia sa o refolositi tot pe cea care o data scoasa si intintsa numai are aceleasi calitati ca una noua,schimba si rulmentul intinzator cat si cureaua alternator(nu e necesar asta dar se vand la kit)eu la schimbul distributie am schimbat inclusiv capacul pompei de apa cine se pricepe nu o sa ma acuze,dar inca o data daca da intradevar ulei pe la vreun semering nu te juca mergi si rezolva problema cat mai repede cu putinta,risti stricaciuni mai mari si mai costisitoare decat cca 500 lei cu care poti lua toate piesele curea distributie semering rola intinzatoare si capac pompa apa,daca nu ai posibilitati financiare si te folosesti de masina zilnic incearca sa nu fortezi cu demaraje si scart
o zi buna tuturor
sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
sa mai uitat cineva..care a mai vazut asa ceva....si a zis ca nu e cazul...ca ar trebui sa am ulei si pe capota...pe interiorul ei...normal. A zis sa stau calm ca nu e Nimic...om vedea..daca ar curge..as schimba tot normal si costa 900 ron.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
da. este praf,noroi,cum vrei sa ai zici...nu ulei...nu mai imi bat capul...o sa ma mai uit o data la 2-3 zile si gata....oricum...am observat ca,cand ploua afara...se uda pe acolo de numa numa...asa ca..cine stie..Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Pinionul de distributie
Problema generala cu scurgerile de ulei la distributie este generata de pinionul de distributie fabricat in ROMANIA la SINT..... Toate!!! Loganu-rile care au pinion de distribuitie fabricat acolo au avut sau vor avea probleme;
In concluzie este un defect de fabricatie raspandit care se manifesta in special in perioada de garantie a vehiculului ceea ce e bine...
Ce faci insa daca apare dupa!? Eu am solicitat in scris la Dacia sa-mi returneze banii de reparatie fiind defect de fabricatie general. Dupa ~ 2 luni am primit un refuz neconvingator care nu imi lasa loc decat spre justitie. Cum insa in RO orice e mai bine decat sa ajungi la justitie am lasat-o moarta;
Sunt curios daca mai sunt si alti pagubasi in situatia asta si daca vor sa faca demersuri...
Comment
-
am un 1,4MPI si de cateva saptamani am observat ca imi da ulei pe la capac,o sa atasez si o poza.eu nu am dat importanta pana nu am citit acest post!
va rog dati-mi si mie un sfat,precizez ca am 46800km si inca mai este in garatie!Attached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
Comment