bafta ta ca e in garantie. asteptam poza..
Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie
Collapse
X
-
Originally posted by pipan View Postam un 1,4MPI si de cateva saptamani am observat ca imi da ulei pe la capac,o sa atasez si o poza.eu nu am dat importanta pana nu am citit acest post!
va rog dati-mi si mie un sfat,precizez ca am 46800km si inca mai este in garatie!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
-
Originally posted by pipan View Postam un 1,4MPI si de cateva saptamani am observat ca imi da ulei pe la capac,o sa atasez si o poza.eu nu am dat importanta pana nu am citit acest post!
va rog dati-mi si mie un sfat,precizez ca am 46800km si inca mai este in garatie!
Transpira un pic pe la capacu de culbutori, eventual (dar nu e necesar, nu e stricat nimic) rogi maimutele din service sa-ti mai stranga un pic capacul.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostAre vre-o 60 de ani iar tainele internetului sunt de neinteles pentru el
Comment
-
Eu am un Laureate 1.4 gpl din 2007 . La aproximativ 2 sapt dupa ce am luat masina , a inceput sa curga ulei pe la capacul de plastic de la distributie , nu am dat importanta pana la revizia de 1 an ( ~ 11.000 km ), cand le-am aratat celor din service acea pata de ulei. Mi-au facut programare si au schimbat un pinion + un simering + curea distributie ; acum la 2 ani si 25.000 km e ok , nu mai curge decat lichidul de racire pe la colierele puse de acel srl care a montat instalatia de gpl in fabrica . Trebuie sa inlocuiesc acele coliere de toata jena cu altele - preferabil ar fi cu unele ca cele montate de producator , dar nu stiu de unde sa le cumpar .....
Comment
-
am citi mai sus ca cineva are urme ca si cum ar fi de praf pe capota ca niste stropi si ca nu ar fi de ulei,eu am avut la fel inainte de a schimba distributia dupa schimbare nu mi-a mai aparut stropii pe capota,acela e cauciuc de la cureaua de distributie sau cea de la alternator
colierele le cumperi de la o reprezentanta dacia dar trebuie sa ai si scula speciala cu care sa le poti monta strange ca nu e ca orice patent acea sculaLast edited by AGENTUL NYT; 17 July 2009, 09:39.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment