Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa dau cu tunu si gaseam numai ulei mobil atf . Am gasit in alta parte ulei valvoline cu norma Dextron II, si presostat original renault. Cu discountul de rigoare, am dat 150 ron
    Alta viata acuma
    ​​​​​​

Comment

• Originally posted by tutupiciu View Post
      q acdc - te duci acum si iti repari masina in garantie
      nu sta cu problema asta
      Am revenit Dupa 5 ani petrecuti cu 2 cai frumosi(105000Km cu Matiz si 15000 cu frigiderul) a venit randul distributiei ,semeringului si pinionului.As dori un service Dacia si preturi?(Ma refer la cei care au rezolvat problema fara a reveni de mai multe ori in service)
      Last edited by q_acdc; 3 April 2013, 22:50.
      AC/DC- RIDE ON

Comment

• Va salut am un logan 1.5 dci(50 kw,2008)
        as vrea sa intreb daca cineva sa mai intalnit cu aceasta situatie
        Imi curge ulei pe la pinionul mic de la distributie,mentionez ca a fost schimbat semeringul si am constatat ca bucsa de pe vibrochen pe care vine pus semeringul are o miscare (dute-vino) de aprox 5mm,din spusele unor meseriasi,acea bucsa de pe vibrochen nu are voie sa se miste,cand este in miscare aceasta daca are joc este antrenata intro miscare si scuipa afara ulei,parerile au fost impartite si inca nu am hotarat sa desfac sau nu baia de ulei
        va multumesc

Comment

• la cat se ridica investitia?

Am gasit acest thread si cred ca ma asteapta vremuri grele. Problema o pot descrie in poze. uleiul pur si simplu e imprastiat pe tot motorul, pe distributie etc.
          Cam ce trebuie schimbat si cam la cce costuri duce fiecare/total?
          Attached Files
          Ma intreb: Noi astia lenesi, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

Comment

• acolo mai mult ca sigur e dus un semering de la axul cu came care nu e asa scump, zic eu din ce vad in poze, sa vezi acum ce zic si altii
            sigpic

Comment

• simering vibrochen,trebuie demontat si verificat,si apoi ai de cheltuit,simering,kit distributie,manopera la mecanic

Comment

• degeaba schimbi doar semeringul de pe vibrochen. peste 10.000km va curge iar.. schimba si pinionul care antreneaza pompa de ulei, mai mult ca sigur e de sinterom, trebuie pus de renault, cel romanesc nu e in cote si nu etanseaza semeringul pe el, pt inlocuirea lui se da baia de ulei jos.

Comment

• ajutor pinion pompa ulei

Salutare colegi,

Am avut problema cu uleiul pe la distributie la 36 000 de km. A fost reparata de Dacia dar am impresia ca au facut lucru de mantuiala.

Masina are acum 90 000 de km si m-am uitat la carcasa curelei de distributie si e vraiste de ulei.

Am cautat pe net dar am gasit doar cateva anunturi expirate pe okazii punct ro.

Unde pot gasi pinion Renault pentru pompa de ulei la cel mai bun pret ??
                  Logan GPL 1.4

Comment

• La Emilian s-a facut operatiunea pt. ca si eu am avut problema asta si am fost la ei , am schimbat pinion+distributie si ce mai e acolo la 1700 km , acum dupa 6 ani 47.000 nu sunt probleme .
                    Bafta !
                    sigpic

Comment

• Multumesc de informatie BadWolf. Totusi nu m/as mai duce la Emilian ptr ca tot ei au facut prima interventie de mantuiala.

Vreau sa cumpar pinion la pret bun si sa merg in alta parte.

Intrebarea mea este

Unde pot gasi pinion Renault pentru pompa de ulei la cel mai bun pret ??
                      Logan GPL 1.4

Comment

• Am si eu un logan din 2010 cu 36.000 km si dadea cu ulei pe la distributie am duso la un mecanic de cartier sa rezolv problema cand sa apucat sa desfaca capacul de la distributie un surup de sus cel care corespunde cu motorul nu avea acea pasta blocanta pe el iar celelalte aveau a pus baiatul pasta pe el si sa rezolvat problema am scutit niste banuti asa ca aveti grija la masinile voastre pe unde da cu ulei bafta!

Comment

• Vineri am schimbat si ei distributia si cand a dat capacul jos ce sa vezi...se pare ca intru si eu in clubul celor cu probleme.
                          Eu unu n-am vazut pete de ulei pe la motor nimic, in sus blocul motor era chiar curat nu avea pic e mizerie in schimb partea de jos era toata partea neagra ca o pojghisa subtire de ulei cu praf negru. Binenteles mi s-a spus acelasi lucru- semering +pinion.Mi-au degresat acolo tot au curatat si urmeaza sa tin sub observatie.Mi s-a zis ca m-ar costa manopera cu piese semering +pinion +montaj cam 500lei
                          Marea mea problema e ca nu stiu de cand e murdar acolo si cat timp a mers cureaua cu pete de ulei pe ea...ciudat e ca nu am simiti la mana cureaua sa fie uleioasa si cat o tine o curea noua fara sa risc sa se rupa in conditiile date.
                          masina e abs+ din mai 2007 cu 46.000km benzina1.4

pun si o poza cu, cureaua de accesorii arata groaznic era toata plina de crapaturi , cea de distributie nu parea sa aiba nimic , mai arunc maine un ochi pe ea (am luat piesele schimbate pentru studiu)
                          ce mi s-a parut iarasi ciudat pompa de apa originala nu avea nici o garnitura , cea cumparata acum (tot de origine) avea.
                          Attached Files

Comment

• La mine curge dupa ce schimb uleiul. Gasesc pete de ulei sub motor, o saptamana sau doua dupa fiecare schimb. Problema a aparut dupa 3 ani (16 000 Km), cand masina iesise din garantie. Initial am crezut (sperat mai mult) ca este cumva o scurgere pe la busonul de golire sau in orice caz ceva mai putin grav. Cei de la Dacoserv au spus ca este pinionul de la distributie de vina si trebuie schimbat URGENT! Pana in prezent nu i-am ascultat (s-ar putea sa regret). Scurgerea de ulei se opreste dupa aproximativ doua saptamani si reapare dupa ce schimb din nou uleiul.

Comment

• Originally posted by dutzuu View Post
                              Vineri am schimbat si ei distributia si cand a dat capacul jos ce sa vezi...se pare ca intru si eu in clubul celor cu probleme.
                              Eu unu n-am vazut pete de ulei pe la motor nimic, in sus blocul motor era chiar curat nu avea pic e mizerie in schimb partea de jos era toata partea neagra ca o pojghisa subtire de ulei cu praf negru. Binenteles mi s-a spus acelasi lucru- semering +pinion.Mi-au degresat acolo tot au curatat si urmeaza sa tin sub observatie.Mi s-a zis ca m-ar costa manopera cu piese semering +pinion +montaj cam 500lei
                              Marea mea problema e ca nu stiu de cand e murdar acolo si cat timp a mers cureaua cu pete de ulei pe ea...ciudat e ca nu am simiti la mana cureaua sa fie uleioasa si cat o tine o curea noua fara sa risc sa se rupa in conditiile date.
                              masina e abs+ din mai 2007 cu 46.000km benzina1.4

.
                              Pai dacaau constatat scurgeri de ulei la nivelul simeringului cand au schimbat distributia ,de ce nu au schimbat simeringul atunci?Si cu pinionul ce treaba au?Un simering original costa 40 lei,iar o manopera decenta 150 lei,si eventual 10 lei pentru un juice.

Comment

• Sinterom

In cazul scurgerilor de ulei pe la distributie trebuie inlocuit:

a. simeringul;
                                b. pinionul;
                                c. simeringul+pinionul;
                                d. una dintre variantele a, b, c in functie de constatarea mecanicului?

Un pret orientativ pentru piese de origine si manopera in reprezentanta, va rog?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google