eu unu am facut o groaza de astfel de lucrari si cam in 60% din cazuri volanul a ramas la fel (drept)dar s-a mai intamplat sa ramana volanul stramb si atunci am facut directia,de asta spun ca nu e obligatorie
Da Ulei Pe La Cureaua De Distributie
Collapse
X
-
Stiai ca sunt cazuri in care masina merge foarte bine, volanul sta drept dar dupa 10 000 km te trezesti ca o anvelopa este uzata neuniform?!
Stiai ca geometria se face o data la 20 000 km sau un an, chiar daca masina merge bine?!sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Eu, cu cateva posturi in urma: "Stiai ca sunt cazuri in care masina merge foarte bine, volanul sta drept dar dupa 10 000 km te trezesti ca o anvelopa este uzata neuniform?!"
Raspunsul lui loribob: "da stiam,si inca stiu doar nu lucrez la patiserie".
Replica din ultimul post: "daca volanul sta drept si nu trage stanga dreapta,ce rost mai are sa-i faci directia?"
Eu aici ma retrag. Merci.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
cand am spus ca stiam m-am referit la periodicitatea in care se face controlul si/sau reglajul convergentei,dar din momment ce volanul este drept si masina nu trage stanga sau dreapta nu are cum sa uzeze anvelopele in mod inegal(reglajul nu se modifica)
Comment
-
salut
Am rezolvat scurgerea de ulei, am mers si am schimbat semeringul si cureaua de distributie, n-am mai schimbat si rola intinzatoare pt ca am facut doar 8000 km de anu trecut de cand am schimbat toata distributia...am reusit toate acestea cu 160 lei piese + manopera. O sa mai urmaresc capacul de la distributie sa vad daca mai da ulei...sper sa nu!
Comment
-
la cei care zic ca e doar un pic umezit..cum e si cazul meu... miramas sa fie vorba de mult ulei... probabil scapa ceva...fff putin la turatii mari...sau cand e motorul solicitat puternic...dar la mine nu consuma ulei..si pata e la fel de mii de km , vreo 8000 km. eu am actualmente 43000 si 4 ani...si anul acesta inca nu cred ca voi schimba distributia...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment